Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Προοδευτική-Καρπενήσι Futsal 1-13

Με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο το Καρπενήσι Futsal έκλεισε ιδανικά το διήμερο στην Αθήνα, επικρατώντας με το ευρύ 13-1 της Προοδευτικής.

Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο ανοιχτό γήπεδο 5Χ5 του ΣΕΦ, ξεκινώντας στις 21:15. Ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship.

Η Προοδευτική του Δημήτρη Ελευθεριάδη συμμετέχει με νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια, τα οποία λαμβάνουν μέρος με το νεοσύστατο τμήμα και στη Γ΄ Εθνική κλασικού ποδοσφαίρου. Η «Πρόο» δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει κάποιον βαθμό, συλλέγοντας νέες πολύτιμες εμπειρίες.

Το Καρπενήσι Futsal υπό τις οδηγίες των Γιώργου Πανόπουλου και Δημήτρη Κολλημένου με νέα πρόσωπα στη σύνθεση του δεν αντιμετώπισε δυσκολίες. Ξεχώρισαν στο σκοράρισμα με 6 γκολ η Βασιλική Οικονόμου και με 4 η Καλλιόπη Καλοκαιρινού. Οι Ευρυτάνισσες ανέβηκαν στην 6η θέση με 9 πόντους.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον πρώτο γύρο. Στην πρεμιέρα του δευτέρου η Προοδευτική έχει ρεπό, ενώ το Καρπενήσι υποδέχεται την Δόξα Δράμας 2016.

 

Καθυστέρηση 15 λεπτών

Το ματς άρχισε με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, καθώς παρατηρήθηκε τρύπα στο δίχτυ.

 

Ιδανικό διήμερο

Οι Ευρυτάνισσες είχαν επικρατήσει μια ημέρα νωρίτερα και με 3-5 του Νέου Ικονίου.

 

Κοντά η διοίκηση

Τις προσπάθειες των κοριτσιών των νικητριών παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Νίκος Κωστής, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κωστόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Καραγιάννης, που διαμένουν στην Αθήνα. Παρών για μια ακόμη φορά ο Ευρυτάνας πρώην παρατηρητής Super League Γιάννης Παρούτσας από την Αγία Τριάδα, καθώς και Καρπενησιώτες φοιτητές στην πρωτεύουσα.

 


Μνήμες παρελθόντος

Στις ίδιες εγκαταστάσεις είχε αγωνιστεί τον Δεκέμβριο του 2019 για τη Futsal League η ομάδα ανδρών του Καρπενησίου. Σε ένα απίστευτο ματς είχε ηττηθεί με 9-8 από το Φάληρο Futsal, αν και είχε προηγηθεί με 2-8(!).

 

Οι «μικρές» της Πρόο

Με νεανικό ρόστερ, όπως και οι Τράχωνες Αλίμου και το Νέο Ικόνιο λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα η ιστορική Προοδευτική.

 

«Πολυβόλο» η Οικονόμου


 

H Bασιλική Οικονόμου με τα 6 γκολ που πέτυχε έφτασε τα 16, κλείνοντας εντυπωσιακά τον πρώτο γύρο.

 

Ντεμπούτο με γκολ



 

 

 

 

 

 

Η Θεοδώρα Νταή (Φωτογραφία αριστερά) και η Κρεντιώτισσα Κατερίνα Λάππα (Φωτογραφία δεξιά) έκαναν ντεμπούτο με γκολ για το Καρπενήσι. Πρώτη παρουσία και για τις: Ζέτα Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτα Τάσιου. Να σημειωθεί πως η Νταή έγινε η πρώτη παίχτρια που πετυχαίνει γκολ με δυο διαφορετικές ομάδες, έχοντας σημειώσει 2 με την Αριάδνη, από την οποία και αποκτήθηκε.

 

Εύκολα το Καρπενήσι


 

Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε από το πρώτο μέρος με 0-9. Στην επανάληψη η Προοδευτική μείωσε προσωρινά σε 1-10.

Για το Καρπενήσι τα νικητήρια γκολ πέτυχαν οι: Βασιλική Οικονόμου 6, Καλλιόπη Καλοκαιρινού (Φωτογραφία) 4 και από ένα οι: Θεοδώρα Νταή, Κατερίνα Λάππα και Κωνσταντίνα Τόσσου. Για τις «βυσσινί» σκόραρε η Βασιλική Κοκκίνη.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Προοδευτική (Δημήτρης Ελευθεριάδης): Τσουβαλτζή, Κωνσταντινίδου, Κοκκίνη, Τρακάδα, Αβδούλου (Δρακοπούλου, Αναργύρου, Παναγάκου, Ρόζα, Τσομπανοπούλου, Μιχαλοπούλου, Τσιρώνη)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Οικονόμου, Νταή, Τόσσου, Καλοκαιρινού (Λάππα, Στεροπούλου, Καρέτσου, Κωνσταντοπούλου, Τάσιου)

 

Διαιτητές: Νικολά Ραδίσης& Γιάννης Ντζέλιας

 




Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος