Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ρεάλ & Φλαμένγκο κλείνουν το ραντεβού τους για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων FIFA!


Ανάλυση και προγνωστικά με 3.75 και 4.00  για τους δύο ημιτελικούς του FIFA Club World Cup.

Στο Stade Ibn Batouta το βράδυ (21:00) της Τρίτης διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA, ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Αλ Χιλάλ.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στην εν λόγω διοργάνωση το 2019, με τους Βραζιλιάνους να επικρατούν 3-1.

Stoiximan: Επίσημος Ευρωπαϊκός Υποστηρικτής του FIFA Club World Cup Morocco 2022™

Σε καλή κατάσταση η Φλαμένγκο, μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές του Καμπεονάτο Καριόκα. Ηττήθηκε 4-3 στον τελικό του Σούπερ Καπ Βραζιλίας από την Παλμέιρας.

Η Αλ Χιλάλ δίνει μάχη τίτλου στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας. Με ρεκόρ 9Ν-5Ι-1Η είναι στην 4η θέση με 32 βαθμούς, στο -2 από Αλ Ιτιχάντ, Αλ Σαμπάμπ και Αλ Νασρ που ισοβαθμούν στους 34 στην κορυφή.

Στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων της FIFA απέκλεισε την Ουιντάντ στην διαδικασία των πέναλτι, αφού πρώτα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας.

Η Φλαμένγκο υπερέχει ξεκάθαρα σε ποιότητα, εμπειρία και τεχνογνωσία της Αλ Χιλάλ. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & να σκοράρει ο Γκαμπιγκόλ & Φλαμένγκο Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

Αλ Αχλί και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται στην Ραμπάτ το βράδυ της Τετάρτης (21:00) στον δεύτερο ημιτελικό. Στους 16 της διοργάνωσης, η Αλ Αχλί απέκλεισε με σχετική άνεση την Όκλαντ Σίτι, όπως μαρτυρά το τελικό υπέρ της 3-0.

Στα προημιτελικά αντιμετώπισε μια ακόμη ομάδα των ΗΠΑ, το Σιάτλ και χάρη σε τέρμα του Αφσά στο 88' -το μοναδικό της αναμέτρησης- πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η τελευταία φορά που η Αλ Αχλί ηττήθηκε ήταν στις... 27 του περασμένου Αυγούστου, από την Ελ Γκαΐς. Στη νέα σεζόν είναι αήττητη, με ρεκόρ 11Ν-4Ι-0Η στο πρωτάθλημα Αιγύπτου και στο +6 από την δεύτερη Πίραμιντς.

Κακά μαντάτα περίμεναν τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαλεαρίδες Νήσους, όπου ηττήθηκε 1-0 από τη Μαγιόρκα και έμεινε στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Συνεχίζει στην ημιτελική φάση του Copa del Rey και σε δύο εβδομάδες ρίχνεται στη μάχη του Champions League, όπου αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στην φάση των 16.

Ζόρικο το πρόγραμμα στη συνέχεια για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που έχει όμως και την εμπειρία αλλά και ένα ικανότατο ρόστερ παικτών για να διαχειριστεί τις προκλήσεις.

Παιχνίδι που το μομέντουμ ή και η φόρμα των ομάδων μικρή σημασία έχει, αν όχι καθόλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι συλλέκτρια τίτλων και δύσκολα μπορεί η Αλ Αχλί να προβάλλει σοβαρή αντίσταση. Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Under 3,5 κάρτες σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.