Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Γλέντησαν με Πανταζή και υψηλούς προσκεκλημένους στον ιστορικό ΑΠΟΚ


Στην "Αυτοκίνηση" την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ιστορικός ΑΠΟΚ υπό την Προεδρία και οργάνωση του Παναγιώτη Ρεσιτη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις σε άτομα που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία του ΑΠΟΚ, καθώς και η απονομή του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ευρυτανίας (2020). 
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους φίλους και επίτιμους καλεσμένους του συλλόγου να διασκεδάζουν με ένα μεγάλο όνομα του καλλιτεχνικού χώρου, τον Λευτέρη Πανταζή.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν  η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η βουλευτής νοτίου τομέα Β3 Αθηνών Άννα Καραμανλή, η πολιτευτής και δικηγόρος Μαρία Λαθούρη, η υποψήφια βουλευτής Ευρυτανίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας "Το Βελούχι" και διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Μαρία Παπαϊωάννου, η Δημοτική Σύμβουλος Βύρωνα και ιατρός Ιουλία Κιούπη, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα και ιατρός Χρήστος Γώγος. 
 
Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Παναγιώτης Ρεσιτης αναφέρει: "55 χρόνια ιστορίας! Ο ΑΠΟΚ "ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ" είναι ιδέα! Καλή χρονιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ιδιαιτέρως τις αγαπητές κυρίες Ζαχαράκη, Καραμανλή, Λαθουρη, Παπαϊωάννου, Κιουπη και τους κυρίους Χρήστο Γώγο, Αντώνη Γλύκα!"