Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τρεις ορισμοί για τους Ευρυτάνες διαιτητές


Σπύρος Μπύρος και Θοδωρής Κατσαρός ορίστηκαν ως βοηθοί διαιτητές στο παιχνίδι της Γ΄ Εθνικής (15η αγωνιστική/3ος Όμιλος) μεταξύ Διγενή Νεοχωρίου και Φήκης. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο «Μπάμπης Παπαχατζής» με ρέφερι τον Καρδιτσιώτη Δημήτρη Μαργιόλα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος (Λάρισας).

Την ίδια ημέρα ο Γιάννης Σέλελης θα είναι βοηθός στο ματς του 2ου ομίλου Δωτιέας Αγιάς-Πιερικός (Δημοτικό Στάδιο Αγιάς) με ρέφερι τον Κωνσταντίνο Τσίντζα και 1ο βοηθό τον Σταμάτη Σφυρή (Θεσσαλίας). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κόκκαλης (Τρικάλων).

Να σημειωθεί πως ο Ευρυτάνας Γιώργος Δροσίνης που ανήκει στον ΣΔΠ Θράκης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου σφυρίζει το ματς Κ19 της Super League Παναιτωλικός-Ιωνικός (13:30, Αθλητικό Κέντρο Emileon), έχοντας βοηθούς τους Σπύρο Μπύρο και Θοδωρή Κατσαρό, ενώ ο Παναγιώτης Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας) θα είναι παρατηρητής διαιτησίας. Ο κ. Δροσίνης σφύριξε μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα το ματς Βασίλισσα Θράκης-Βέροια για την Β΄ Εθνική γυναικών, που έληξε με 2-0.