Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Αθλητική Ευρυτανική συνάντηση στην Αθήνα


Μια καλή φίλη του Αίαντα, ένας άνθρωπος που όσο κατείχε τη θέση της υφυπουργού παιδείας βοήθησε τα μέγιστα στη διεξαγωγή των σχολικών πρωταθλημάτων (και όχι μόνο), η Sofia Zacharaki, βρέθηκε την Κυριακή στο κλειστό του Κρόνου για το Baby Cup.
Εντυπωσιασμένη από το θέαμα που πρόσφεραν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, η υφυπουργός τουρισμού και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Ανατολική Αττική, συνοδευόμενη από τον head coach του συλλόγου μας, Thodoris Zinelis, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προπονητές αλλά και γονείς. 
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευσή της από τον Αίαντα αφού παρέλαβε το κύπελλο της διοργάνωσης από μια παλιά μαθήτριά της στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση: την «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μελίνα Γεωργίου. Σε μια άκρως συγκινητική στιγμή και αναπολώντας στγμές από τις ημέρες που η Σοφία Ζαχαράκη ήταν δασκάλα της αθλήτριας του Αίαντα στο δημοτικό, η υφυπουργός τουρισμού παρέλαβε το κύπελλο από την συντοπίτισά της από το Καρπενήσι.
Σε ευχαριστούμε Σοφία Ζαχαράκη που βρίσκεσαι δίπλα μας, όλα αυτά τα χρόνια. Η πολιτική ζωή του τόπου μας, έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν κι εσένα.
#ΑΙΑΝΤΑΣ_ΜΙΑ_ΜΕΓΑΛΗ_ΑΘΛΗΤΙΚΗ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 
Συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.
#aiantasteam #aiantastkd #aiantasfamily #aiantasagiosDimitrios #aiantasZinelisclub #taekwondo #tkd #taekwondofamily #aiantas