Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Έκκληση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της ΤουρκίαςΗ ΕΟΚ καλεί όλους να σταθούν δίπλα στους σεισμοπαθείς της γειτονικής χώρας και η ομάδα μας προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια καλεί όλους τους φίλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΚ-  ΑΤΛΑΝΤΑΣ το Σάββατο 17:00 να σταθεί δίπλα στον άνθρωπο που έχει αυτή την στιγμή ανάγκη 🙏
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Με αγωνία παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τις δραματικές ώρες που περνάνε οι άνθρωποι των περιοχών που έπληξε καίρια ο τρομακτικός σεισμός στη Νοτιοανατολική Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.
Τέτοιες τραγωδίες επιτάσσουν κάθε δυνατή αρωγή από παντού και η ΕΟΚ προτρέπει όλο το ελληνικό μπάσκετ να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση. Σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων το Σάββατο και Κυριακή (11 κ 12 Φεβρουαρίου), θα υπάρχει σημείο παράδοσης και συλλογής κάθε είδους που μπορεί να φανεί χρήσιμο προς τους πληγέντες (κλινοσκεπάσματα, sleeping bag και τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα σκόνη, κονσέρβες κλπ).
Υπεύθυνος εκ μέρος του γηπεδούχου σωματείου σε συνεργασία με το προσωπικό των γηπέδων θα μεριμνήσουν ώστε να συλλεχθούν και να αποθηκευθούν τα συλλεχθέντα τρόφιμα και αγαθά.
Η μεταφορά των συλλεχθέντων ειδών θα γίνει σε συνεργασία με τα κατα τόπους τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πληρέστερες οδηγίες θα σας σταλούν άμεσα.
Για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
Ο Γενικός Γραμματέας"
Νικολόπουλος Νικόλαος