Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Με βραβεύσεις η κοπή πίτας του Κ.Ο.Κ. στο Συνεδριακό Κέντρο

 


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου ο ιστορικός Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα σε πολύ όμορφο κλίμα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έγιναν μεταξύ άλλων και οι βραβεύσεις των αθλητών του Κ.Ο.Κ. που διακρίθηκαν το 2022.

Παρούσα ως «οικοδέσποινα» ήταν η νέα Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Βιβή Κόγια, μέλη του Δ.Σ., προπονητές, αθλητές και φίλοι του συλλόγου, καθώς και θεσμικοί φορείς, όπως ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλαντζή, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Καρπενησίου Σοφία Ζαλοκώστα και Εύη Κονιαβιτη, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Κωνσταντίνα Τσιουγκρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην Προέδρος του συλλόγου Χρήστος Κακαβας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και άλλοτε Πρόεδρος του Κ.Ο.Κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ενώ ιδιαίτερη ήταν η παρουσία της ταμία της ΚΟΕ και Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας Ελευθερία Σαραντίδου, που προανήγγειλε τη διεξαγωγή Πανελληνίου Πρωταθλήματος Masters στο Καρπενήσι.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος.

 

Δείτε εδώ video από την εκδήλωση: