Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Παναθηναϊκός - Βόλος με Μαντσίνι στο 4.80


Παναθηναϊκός και Βόλος συγκρούονται στη Λεωφόρο το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» φτάνουν στην αναμέτρηση από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Άρη και μάλιστα με ανατροπή. Μαντσίνι (36') και Παλάσιος (86') ήταν οι... εγκέφαλοι της απόδρασης από το «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς τα γκολ των δύο Αργεντίνων υπερκέρασαν αυτό του Οντουμπάτζο από το 10ο λεπτό.\

Έτσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από την δεύτερη ΑΕΚ, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

Μετά τις δύο σερί ήττες από Άρη και Παναιτωλικό, ο Βόλος έβγαλε αντίδραση. Αρχικά στη νίκη με σκορ 3-0 στη Βοιωτία επί του Λεβαδειακού και εν συνεχεία με τρίποντο επί του Ατρομήτου. Με τον Τζοβάρα στο 77' να ισοφαρίζει αρχικά για τους φιλοξενούμενους το τέρμα του Λούνα από το 56'.

Kαι τον Γκάγκι στις καθυστερήσεις να σκοράρει με καταπληκτικό σουτ για το τελικό 2-1 υπέρ του Βόλου. Τρίποντο με το οποίο η ομάδα της Μαγνησίας ανέβηκε στην 5η θέση και ουσιαστικά «κλείδωσε» τα playoffs καθώς βρέθηκε στο +10 από την 7η θέση και τους Περιστεριώτες.

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί φέτος Παναθηναϊκός και Βόλος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ισάριθμες νίκες για τους «πράσινους» με σύνολο τερμάτων... 10-1! Ισχυρό το κίνητρο για τους γηπεδούχους, δίχως πίεση στη Λεωφόρο οι φιλοξενούμενοι. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Μαντσίνι & Under 6,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 4.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.