Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(24/2)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας στην Ευρωλίγκα συνεχίζουμε με την ανάλυση του παιχνιδιού μεταξύ της Βίρτους Μπολόνια και της Μπασκόνια. 

Η Βίρτους δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Ιταλίας καθώς ηττήθηκε στον τελικό από την Μπρέσια. Παρόλα αυτά η Βίρτους δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ο τραυματίας Οτζελέγιε έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση κι ο κόουτς Σκαριόλο προετοιμάζει την ομάδα για την τελική ευθεία στην Ευρωλίγκα με στόχο την οκτάδα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται αρκετά καλά την έδρα τους και σε αυτό θα βασιστούν απέναντι στους Βάσκους. 

Η Μπασκόνια είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης. Πολύ νεανικό και καλό σύνολο που παίζει γρήγορο και ποιοτικό μπάσκετ κι έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Τελευταία απώλεια για τους Βάσκους ο Σεντεκέρσκις. Η Μπασκόνια εμφανίζει μια δυσκολία στα εκτός έδρας παιχνίδια με συνέπεια να υπάρχει αναποτελεσματικότητα. 
 
Πρόκειται να παρακολουθήσουμε σπουδαίο αγώνα όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι Ιταλοί με τη δυναμική που εμφανίζουν στην ισχυρή έδρα της Μπολόνια. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ -2.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91.......

 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)