Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Καρπενήσι Futsal-Αθήνα 90΄ 1-5

Εξαιρετική προσπάθεια για τα κορίτσια του Καρπενήσι Futsal, τα οποία γνώρισαν ωστόσο την ήττα με 1-5 από την ισχυρή Αθήνα 90΄.

Η συνάντηση έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 15:00. Ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship, παρουσία αρκετών θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου ολοκλήρωσε έναν κύκλο πολύ δύσκολων αναμετρήσεων στην έδρα του και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατόν. Σε πολύ καλή ημέρα ήταν η νεαποκτηθείσα πορτιέρο Ευαγγελία Κουρομπλή, ενώ η Βασιλική Οικονόμου πέτυχε ένα ακόμη τέρμα. Οι «μπλε» έμειναν στους 3 πόντους, ωστόσο κρατούν την πολύ καλή τους εικόνα και σε αυτό το ματς.

Η Αθήνα 90΄ του Άρη Ζάχου, ένα ιστορικό σωματείο στον χώρο της σάλας πέρασε νικηφόρα από την Ευρυτανική πρωτεύουσα, παίζοντας με αρκετές απουσίες. Οι φιλοξενούμενες δυσκολεύτηκαν αρκετά, καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση στην επανάληψη από την παθιασμένη γηπεδούχο ομάδα. Φωτεινή Μπατζάκα και Ιφιγένεια Μαντζάνα πέτυχαν δυο τέρματα, ενώ το 1-2 πέτυχε η πρώτη σκόρερ των νικητριών Νανά Πλεξίδα. Το «καλτσέτο» έκανε το 5 στα 5 και θα είναι μια από τις ομάδες της τετράδας.

Για την επόμενη (8η) αγωνιστική το Καρπενήσι Futsal δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς ο ΠΑΟ Αριάδνης φαίνεται πως είναι εκτός πρωταθλήματος. Η Αθήνα 90΄ θα παίξει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο Dragau της Καισαριανής το δεύτερο μέρος στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1 το σκορ μέχρι την στιγμή της διακοπής)

 

«Αγκαλιά» στα κορίτσια

Ο κόσμος του Καρπενησίου στήριξε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια της ομάδας, που αντιμετώπισε έναν ακόμη δύσκολο αντίπαλο. Μάλιστα το τύμπανο του Πάνου Οικονόμου έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά φέτος.

 


Ευχαριστήριο σε Δήμο

Οι άνθρωποι του Δήμου Καρπενησίου καθάρισαν το πρωί της Παρασκευής (27/1) τον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου μετά και τη χιονόπτωση που προηγήθηκε. Η ομάδα του Καρπενησίου ευχαριστεί το προσωπικό και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιάννη Σβερώνη.

 

Αρκετές απουσίες

Η Αθήνα 90΄ αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Ευρυτανική πρωτεύουσα η τραυματίας Αντιγόνη Βαΐτση και μεταξύ άλλων οι: Νάγια Βενιαμίν, Ζωή Γεωργίου,  Ελπίδα Παπαμήτρου, Ηρώ Φακίνου και η νεοαποκτηθείσα Ιφιγένεια Μπίλλιου.

 

Ζωντανή μετάδοση


 

Το παιχνίδι κάλυψε ζωντανά για μια ακόμη φορά ο Τάσος Ζαφειρίου για λογαριασμό του Greek Women's Soccer News.

 

Πολυτέλεια για τον χώρο


 

Την αποστολή της Αθήνας 90΄ συνόδεψαν οι: Θοδωρής Ντάρλας (Φωτογραφία), Τριανταφυλλιά Κολώτση και Χρήστος Κυριζάκης. Ο κ. Ντάρλας, άλλοτε πρόεδρος της Ένωσης Σάλας και η κα Κολώτση είχαν βρεθεί στο Καρπενήσι την Άνοιξη του 2019, συμβάλλοντας στη δημιουργία της ομάδας της Ευρυτανίας και καθοδηγώντας τους ανθρώπους της προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Χωρίς αγώνα

Η ομάδα της Ευρυτανίας, που θα ανακοινώσει την Τρίτη (31/1) μαζικά τις μεταγραφικές της κινήσεις θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με δυο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Νέο Ικόνιο και Προοδευτική. Το ματς με την Αριάδνη δεν θα διεξαχθεί, καθώς ο αντίπαλος δεν έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ μη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.  

 

Παράδειγμα προς μίμηση


 

Ντεμπούτο με την Αθήνα 90΄ έκανε η πορτιέρο Χριστίνα Πετσετάκη (Φωτογραφία), που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο.

 

Έκοψε πίτα

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης το Καρπενήσι Futsal έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε κεντρική καφετέρια. Θα ακολουθήσει για αυτό νεότερο ρεπορτάζ.

 

Ιδανικός «άσος»


 

Την εστία του Καρπενησίου κάλυψε με μεγάλη επιτυχία το νέο της απόκτημα Ευαγγελία Κουρομπλή (Φωτογραφία), που είναι μέλος του ΠΑΣ Λαμία στο 11Χ11. Οι δυο κίπερ Λία Μαρασίδη και Ευαγγελία Κωστορρίζου αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού και ήταν εκτός αποστολής. Επιπλέον απουσίαζαν μεταξύ άλλων οι: Εύη Καρέτσου, Δήμητρα Τσούμα και Ξανθή Νέλλα.

 


Νέα πρόσωπα 



 

 

 

 

 

 

Την πρώτη τους εμφάνιση με τις Ευρυτάνισσες έκαναν οι: Ναυσικά Γιαννοπούλου (Φωτογραφία αριστερά) και Αθηνά Σταμούλη (Φωτογραφία δεξιά).

 

Γευμάτισαν οι νικήτριες

Ύστερα από τη λήξη του παιχνιδιού οι παίχτριες της Αθήνας 90΄ γευμάτισαν στην ταβέρνα «Η Ζωή» στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου.

 

Ανταλλαγή αναμνηστικών

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι δυο ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικά, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις. Αρχηγός των γηπεδούχων ήταν η Αργυρώ Σταθοπούλου και των φιλοξενούμενων η Αγλαΐα Δρακοπούλου.

 



Ισχνό προβάδισμα


 

Με γκολ της Φωτεινής Μπατζάκα (Φωτογραφία) στο 11΄ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 0-1, με το οποίο και τελείωσε το α΄ μέρος.

 

Ενδιαφέρουσα επανάληψη 



Οι Καρπενησιώτισσες έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο και ισοφάρισαν στο 43΄ με το 9ο γκολ στο πρωτάθλημα της Βασιλικής Οικονόμου (Φωτογραφία αριστερά). Ωστόσο με τέρματα της Νανάς Πλεξίδα (Φωτογραφία κέντρο, 15ο για φέτος) στο 47΄, Ιφιγένειας Μαντζάνα (Φωτογραφία δεξιά) στο 53΄ και στο 59΄ και Φωτεινής Μπατζάκα στο 55΄ «γράφτηκε» το τελικό 1-5.

 





Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Οικονόμου, Τόσσου, Μπουμπουρή, Γιαννοπούλου (Σταθοπούλου, Τσούμα Β. Σταμούλη Α., Λερογιάννη, Φέγγου, Κωστούλα, Σταμούλη Χ., Μούτσι Τ., Αθανασοπούλου, Πιστιόλη, Μούτσι Ε.)

 

Αθήνα 90΄ (Άρης Ζάχος): Πετσετάκη, Δρακοπούλου, Πλεξίδα, Μαντζάνα, Μπατζάκα (Φούσκα, Φράγκου, Κούρου)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος

 



































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος