Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Μία «ανάσα» και από την Μαρία Ντάσιου η ΑΕΚ!


Όπως γράψαμε ήδη έχουμε γράψει, μία από τις ομάδες που έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι», προκειμένου να ενισχυθούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση της Ολλανδής Άννα Πάουλι, ωστόσο δεν θα μείνει εκεί… αφού από ότι φαίνεται βρίσκεται σε διαδικασία επίτευξης συμφωνίας με την Μαρία Ντάσιου.

Η γεννημένη το 1997 αριστερόχειρας, αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην δεξιά πλευρά της περιφέρειας, στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την ΝΕ Πατρών στην οποία πήρε μεταγραφή το 2019, ενώ έχει τα προηγούμενα χρόνια έχει φορέσει το σκουφάκι του ΓΣ Περιστερίου, του ΑΝΟ Γλυφάδας, του ΝΟ Βουλιαγμένης και της ισραϊλίτικης Τιβόν. Επίσης έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών στην Όστια της Ιταλίας.

Εφόσον τελεσφορήσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η Ντάσιου θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της Ένωσης, δίνοντας μεγαλύτερο εύρος επιλογών και πλουραλισμό στην επίθεση.

Πηγή:  aquafeed24.com