Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Με επισημότητα, οργάνωση και υψηλούς προσκεκλημένους η κοπή πίτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας

 



 

 

 

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας έκοψε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια όμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Avaris.

Tην κοπή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Δήμου Αγράφων και επί 13 σερί έτη Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Χρήστος Δημητρόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρυτανίας Κατερίνα Καλαντζή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας Ιωάννης Σταματέλος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κωνσταντίνος Κουτσονάκης και ο διοικητής του τμήματος ασφάλειας Γιώργος Φύκας. Δεν έλλειψαν και δυο υψηλά προσκεκλημένοι εκτός Ευρυτανίας.

Πιο συγκεκριμένα για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο Καρπενήσι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη συμπαράσταση του σε όλες τις Ενώσεις, ενώ επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Καρδιτσιώτης δημοσιογράφος της Έρα Σπορ Δημήτρης Μαλισιώβας. Ο κ. Μπαλτάκος μάλιστα ως ένδειξη καλής συνεργασίας προσέφερε στην ΕΠΣ Ευρυτανίας και στον Πρόεδρο κ. Παπαντζίμα ένα αναμνηστικό, το οποίο δίδεται από την ΕΠΟ στους φιλοξενούμενους της Εθνικής Ομάδας.

Παρόντες ήταν οι παράγοντες της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας (Πρόεδρος), Νίκος Δροσίνης, Μάκης Κακιώρης, Ηλίας Γκαλιμάνης, Γιώργος Παπαδήμος, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Κολλημένος, το επίτιμο μέλος Διονύσης Βονόρτας, ο Πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣΕ και Εθνικός εκπαιδευτής Γιάννης Καλύβας, o Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Γιώργος Καρακάξης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΦ Μπάμπης Μουστερής, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης, εκπρόσωποι σχεδόν όλων των σωματείων μας, προπονητές, διαιτητές, ιατρικό προσωπικό και φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Κολλημένος, που ανέγνωσε την ευχαριστήρια και απολογιστική ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής, στην οποία ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα των εγκαταστάσεων και την έλλειψη ενός γηπέδου με χόρτο στη Δυτική Ευρυτανία, στους 5 ποδοσφαιριστές (Λιάγκας Λεβαδειακός, Παπαροιδάμης ΑΕΚ Κ15, Αναστασόπουλος, Μπακαλίδης Κ15, Γυφτομήτρος ΠΑΣ Λαμία Κ17) που αναδείχτηκαν από τις ακαδημίες και ξεχώρισαν με τις μικτές της Ένωσης τα προηγούμενα χρόνια, στην οικονομική ενίσχυση που παρείχε προς τα σωματεία, στη βοήθεια για εγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ, καθώς και στη συνεργασία, αρωγή και οικονομική συνδρομή της ΕΠΟ, της Περιφέρειας, των Δήμων Καρπενησίου και Άγραφων προς τα σωματεία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νεοσύστατη ομάδα ποδοσφαίρου σάλας γυναικών και στην απαραίτητη μέριμνα για το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και την τοποθέτηση απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα.

Τις δυο πίτες ευλόγησε ο κ.κ. Γεώργιος. Τα φλουριά έπεσαν στη νεοσύστατη ομάδα του Τυμφρηστού, που δέχτηκε και το επίσημο καλωσόρισμα στην Ευρυτανική ποδοσφαιρική οικογένεια και στον ταμία της ΕΠΣ Δημήτρη Αθανασόπουλο. Χαιρετισμό απεύθυναν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Χρήστος Δημητρόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρυτανίας Κατερίνα Καλαντζή και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος.

 

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας στο πλαίσιο της κοπής βράβευσε τους παρακάτω:

-Δημήτριο Μαλισιώβα, δημοσιογράφο της Έρα Σπορ για την προσφορά του στον χώρο του ποδοσφαίρου και την επί σειρά ετών κάλυψη του ρεπορτάζ των Εθνικών Ομάδων. Την απονομή έκανε ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος.

-Παναγιώτη Καραγιάννη, youtuber με την εκπομπή «#symvainei_twra) για την προβολή των αθλητικών δρωμένων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης.

-Evrytania Sport, τη μοναδική αθλητική σελίδα της Ευρυτανίας για την πολυετή κάλυψη των δράσεων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Την απονομή στον συντάκτη Δημήτρη Κολλημένο έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκο.

-Σεραφείμ Λερογιάννη, εργαζόμενο στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και επί σειρά ετών παράγοντα του Α.Σ. Αίολος για την σπουδαία προσφορά στον χώρο του αθλητισμού. Την απονομή έκανε η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρυτανίας Κατερίνα Καλαντζή. Ο κ. Λερογιάννης έκανε ανέγνωσε 5λεπτο χαιρετισμό, απευθυνόμενος ιδιαίτερα στους κ.κ. Μπαλτάκο και Μαλισιώβα.

-Γιώργο Σερπάνο, ποδοσφαιριστή για την επίδοση του στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022. Την απονομή στον πατέρα του Δημήτρη έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας.

-Γιώργο Κελεσίδη, ποδοσφαιριστή για την επίδοση του στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022. Την απονομή στον αδερφό του Κωνσταντίνο έκανε ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης.

 

Δείτε video από την εκδήλωση και το «#symvainei_twra) 









































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας