Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

«Παρών» ο Α.Σ. Τυμφρηστού στα Ευρυτανικά δρώμενα


 

Ο νεοσύστατος Α.Σ. Τυμφρηστού είναι το νέο μέλος του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος έδωσε το παρών στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Παναγιώτης Παστρουμάς και ο Γενικός Γραμματέας του Γιάννης Φύκας. Μάλιστα οι άνθρωποι του Τυμφρηστού προετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-2024), καθώς φέτος δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα μας.

H ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας: "Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του Α.Σ. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ

Στα πλαίσια της επικοινωνίας και ενημέρωσης που θεσπίζουμε πλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα έως τώρα πεπραγμένα του συλλόγου.
Δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του νεοσύστατου Δ.Σ. του συλλόγου, δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ για το 2022-2023.Αυτό ήταν συνάρτηση της μεγάλης γραφειοκρατίας που απαιτείται για την δημιουργία ενός συλλόγου σε συνδυασμό με τα στενά χρονικά όρια.
Πέρα από αυτό όμως ο σύλλογος κατάφερε να κάνει όλες τις απαιτούμενες από το νόμο ενέργειες για τη δημιουργία του(σύνταξη καταστατικού,νομικές και δικαστικές ενέργειες κ.α.) να αναδείξει Δ.Σ. μετά από την διενέργεια εκλογών, Δ.Σ. που αποτελείτε από τους: ΠΑΣΤΡΟΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΔΗΜ. Πρόεδρο, ΦΥΚΑ ΙΩΑΝΝΗ του ΣΩΤ. Γενικό Γραμματέα, ΦΥΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του ΗΡ. Ταμία, ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟ ΑΝΤΩΝΙΟ του ΔΗΜ. Μέλος, ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΓΕΩΡ. Μέλος.
Επίσης απόκτησε αναγνώριση και μητρώο από την Ε.Π.Ο. απαραίτητο για την δημιουργία και λειτουργία του συλλόγου.Το Δ.Σ. του συλλόγου παρενέβη για την συντήρηση ,καθαρισμό και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του χωριού και ως τώρα κατάφερε τον καθαρισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου Τυμφρηστού,το οποίο θα αποτελεί και την έδρα της ομάδας και ελπίζουμε στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας, όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού μας,από την τοπική κοινότητα και το Δήμο Μακρακώμης.
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε όλους ήταν και είναι κοντά στο σύλλογο,την Ε.Π.Σ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ το τοπικό συμβούλιο και τον πρόεδρο της κοινότητας Τυμφρηστού,τους Δήμους Καρπενησίου και Μακρακώμης, τους ανθρώπους πίσω από τη σελίδα Evrytania Sport για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή τους, τον δικηγόρο κ. Μπόνια Θωμά, καθώς και την εταιρία ΔΡΟΣΣΟΥ & ΣΙΑ Α.Ε. για την προσφορά στο σύλλογο του ποσού των 200€, ποσό που δαπανήθηκε για την κάλυψη μέρους των εξόδων για τη δημιουργία του συλλόγου και τα οποία είναι έως τώρα της τάξεως των 1200€.
Το Δ.Σ. του συλλόγου δεσμεύεται να κάνει ότι είναι δυνατό για την σωστή λειτουργία του Α.Σ. ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ και καλεί όλους όσους ασχολήθηκαν στο παρελθόν με το σύλλογο κι όσους θέλουν να βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα να το πράξουν .Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Ευχαριστούμε¨"