Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Αυτοψία και τοποθέτηση της ΑΛΑΚ για τις ροδιές στο προπονητικό κέντρο 



 

 

 

 

Με ανάρτηση της η ΑΛΑΚ και μετά από αυτοψία αναφέρει για το θέμα με τις ροδιές που παρατηρήθηκαν στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: "Η Α.Λ.Α.Κ. - Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου εχει φιλοξενηθει πολλακις στο χωρο του Αθλητικου Κεντρου οχι μονο βελτιωνοντας με εθελοντικη εργασια πολλων ωρων την εικονα εγκαταλειψης που παρουσιαζει σε πολλα σημεια αλλα επισης αφηνοντας το χωρο σε απολυτη ταξη και καθαριοτητα μετα απο καθε της εκδηλωση. Η αποδοση χαρακτηρισμων και ευθυνων  ειναι το λιγοτερο ατοπη καθως οι μηχανοκινητοι αθλητες σε πεισμα πολλων εχουν καταφέρει  με την παρουσια τους σε αθλητικες διοργανωσεις ανα την Ελλαδα να αποκτησουν την παιδεια και τον σεβασμο που απαιτειται τοσο στη διαρκεια καποιου αγωνα οσο και στην καθημερινοτητα τους.

Ύστερα από δημοσίευση των Ευρυτανικά ΝΕΑ στο Facebook για ασυνείδητους «μηχανοκίνητους αθλητές» που μπήκαν περιμετρικά του γηπέδου στο Αθλητικό Κέντρο και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο ταρτάν θορυβηθήκαμε και πήγαμε μόνοι μας να κάνουμε αυτοψία στον χώρο. Μετά από «σχολαστικες ματιές» διαπιστώσαμε ότι κανενα μηχανοκίνητο όχημα δεν έχει μπει περιμετρικά του γηπέδου εδώ και πολλους μήνες.Μάλιστα διαπιστώσαμε ότι με τα πόδια αφήναμε αποτυπώματα μεγαλύτερα από τις υποτιθέμενες ροδιές.Αυτό που είδαμε μόνο είναι ότι μάλλον τους καλοκαιρινές μήνες έχει μπει φορτηγό (φαίνονται οι ροδιές από διπλά λάστιχα) μάλλον για την συντήρηση του γηπέδου στην πάνω μεριά και απλά χωρίς να έχει κάνει κάποια ζημιά έχει αφήσει ίχνη.Λήξη συναγερμού για ένα ρεπορτάζ που ανέβηκε στο διαδίκτυο χωρίς καμια υπόσταση…
Τελος η ΑΛΑ Καρπενησιου δεν  μπορει να βρισκεται σε ρολο κατηγορουμενου αμεσα ή εμεσα καθε φορα που καποιος οδηγος αποφασιζει να φερθει παραβατικα με οποιονδηποτε τροπο."