Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(6/1)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και χαρά για όλους σας! Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Με κακή ψυχολογία θα υποδεχτεί τους Ισραηλινούς η Ρεάλ,καθώς ηττήθηκε στην έδρα της στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι πιθανώς διαθέτουν το πληρέστερο ρόστερ στη διοργάνωση, δυσκολεύονται όμως να βρουν ρυθμό και σταθερότητα στην απόδοσή τους. Από την αρχή της χρονιάς η "Βασίλισσα " αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών,ενώ και παίχτες της ομάδας που ηγούνται τα τελευταία χρόνια έχουν πλέον μεγαλώσει αρκετά και χρειάζονται ειδική διαχείριση. Εξακολουθεί πάντως να αποτελεί ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. 
 
Η Μακάμπι διανύει τον καλύτερο μήνα της φετινής της πορείας. Σε φοβερή φόρμα η "Ομάδα του Λαού" προέρχεται από σερί συνεχόμενων νικών. Το σύνολο του κόουτς Κάτας προϊόντος του χρόνου βρίσκει καλύτερα πατήματα στο παρκέ και με την επιστροφή των τραυματιών δείχνει ικανό να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την είσοδο στην οκτάδα. Με το κίνητρο να αποδείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους αντιπάλους η Μακάμπι θα παλέψει στη Μαδρίτη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Αναμένεται ντέρμπι μέχρι τέλους με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες. 
 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ  +8.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91...

 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)