Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(27/1)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε επιτυχημένα τις μπασκετικές προβλέψεις μας κι αυτή την φορά θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν.

Κλασσικό Σέρβικο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Βελιγραδίου με τον Αστέρα να έχει νικήσει στον πρώτο γύρο στην Stark Arena. Παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα είναι πιο πλήρες σύνολο από την Παρτιζάν. Από τη στιγμή που ανέλαβε τους Ερυθρόλευκους ο κόουτς Ιβάνοβιτς έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στην Ευρωλίγκα και βρίσκονται σε τροχιά οκτάδας. Δε θα αγωνιστεί ούτε σε αυτό το παιχνίδι ο Καμπάτσο όμως ο Ερυθρός Αστέρας έχει λύσεις στο ρόστερ του. 
 
Η Παρτιζάν είναι ένα σύνολο που παλεύει τους αγώνες της, όμως το ενεργό ρόστερ για το επίπεδο της διοργάνωσης είναι περιορισμένο. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς δυσκολεύεται να βρει έναν αποδοτικό τρόπο παιχνιδιού και δε φαίνεται πιθανό η ομάδα του να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Κοπρίβιτσα και Σμάιλαγκιτς ίσως να μην προλάβουν να αγωνιστούν. 
Οι δύο αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές με τον Αστέρα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 
 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)