Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(20/1)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες κι αυτή την εβδομάδα είμαστε μαζί σας με την ανάλυση του παιχνιδιού μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πλήρης θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τους Ισπανούς και με τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς εδώ και αρκετές μέρες έχουν τελειώσει τα εισιτήρια. Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του και τον Κάαναν που έκανε επέμβαση για πέτρες στα νεφρά. Πολύ καλό μπάσκετ παίζουν οι ερυθρόλευκοι με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση ενώ σαφώς βελτιωμένοι είναι και στον αμυντικό τομέα το τελευταίο διάστημα. Με νίκη επί της Ρεάλ οι Πειραιώτες ανεβαίνουν στην κορυφή της κατάταξης. 
 
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν αστάθεια τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά βρίσκονται στην κορυφή της Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ πληρώνει φέτος τη μεγάλη ηλικία των πρωτοκλασάτων παιχτών της (Γιουλ,Ροντρίγκεθ, Φερνάντεθ) αλλά και την απειρία του προπονητή της ως πρώτος σε αυτό το επίπεδο. Πρόκειται όμως για την ομάδα με το πιο γεμάτο ρόστερ στη διοργάνωση, με πολύ ποιότητα και βάθος στον πάγκο. Οι Μαδριλένοι θα παλέψουν για μια νίκη στο ΣΕΦ που θα τους δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρωτιά στην κανονική περίοδο. 
 
Αναμένεται ωραίο παιχνίδι, αμφίρροπο και ποιοτικό. Φαίνεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός να έχει ένα μικρό προβάδισμα για το ροζ φύλλο αγώνα.
 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)