Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(13/1)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες η στήλη μας είναι μαζί σας κι αυτή την εβδομάδα με την ανάλυση του παιχνιδιού μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Εφές. 

Η Μπάρτσα προέρχεται από διπλό στη Βιλερμπάν και προσπαθεί να αποκτήσει μια ταυτότητα τη φετινή χρονιά. Πλήρης η ομάδα του κόουτς Γιασκεβίτσιους θα υποδεχτεί την δις κατόχου του τίτλου Εφές. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ο αγώνας καθώς έχουμε ήδη μπει στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και η τελική κατάταξη θα παίξει σημαντικό ρόλο. Οι Καταλανοί θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη βελτιώνοντας τη θέση τους και παράλληλα δυσκολεύοντας το έργο των Τούρκων για είσοδο στην τετράδα. 
 
Η Εφές παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Ο κόουτς Αταμάν είδε τον Λάρκιν να επιστρέφει στα τελευταία παιχνίδια, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι επιτυχή. Σημαντική προσθήκη αυτή του Σίνγκλετον που θα αγωνιστεί ξανά με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Ήττα με κακή εμφάνιση γνώρισαν οι Τούρκοι στην τελευταία αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα στην έδρα της Βαλένθια και θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 
 
Αναμένεται ντέρμπι μέχρι τέλους αλλά τον πρώτο λόγο έχει η Μπαρτσελόνα που φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή. 
 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -2.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)