Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΚ-Ποταμιά 0-3 α.α.

Ξεκούραστα και χωρίς αγώνα προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου η Ποταμιά, επικρατώντας 0-3 στα χαρτιά του ΠΑΟΚ, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Ο προημιτελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή (22/1) στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου στις 3 το μεσημέρι.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών και μοιραία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στην νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Η Ποταμιά των Γιάννη Φλωράκη και Κώστα Γουλέτα πέρασε ξεκούραστα χωρίς ματς στους «4» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/1) την ομάδα των Αγράφων.

 

Τι αναφέρει το Φ.Α.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης Νίκος Δημακόπουλος αναφέρει στις παρατηρήσεις του Φύλλου αγώνα τα ακόλουθα: «Την προβλεπόμενη ώρα έναρξης στο γήπεδο παραβρέθηκαν μόνο οι διαιτητές με την φιλοξενούμενη ομάδα «Ποταμιά». Μετά από αναμονή δεκαπέντε λεπτών δεν προσήλθε η γηπεδούχος ομάδα «ΠΑΟ Καρπενησίου». Με αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Επιπλέον η εξόφληση του εξοδολογίου έγινε κατά το ήμισυ από την φιλοξενούμενη ομάδα  που έδωσε το ποσό των είκοσι πέντε ευρώ (25). Με την γηπεδούχο να μην καταβάλει τα υπόλοιπα μισά του ποσού λόγω της μη προσέλευσης τους. Ουδεμία άλλη παρατήρηση

 


Αντίπαλος τα Άγραφα

Οι Μεγαλοχωρίτες θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά του κυπέλλου την ομάδα των Αγράφων.

 

Συνθέσεις Ομάδων

 

ΠΑΟΚ (-): -

 

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης & Κώστας Γουλέτας): Χειλάς, Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος, Ξαγάρας, Κατσαρής, Λάππας, Κουτσουπιάς, Γούλας, Σταμούλης Κ., Λέρης, Σταμούλης Θ.

 

Διαιτητής: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 



Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας