Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Καρπενήσι Futsal-Παναθηναϊκός 0-8

Ένα ακόμη δύσκoλο παιχνίδι από τα τέσσερα εντός που έχει στη σειρά έδωσε το Καρπενήσι Fufsal, που ηττήθηκε με 0-8 από τον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12:00. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship, παρουσία περίπου 50 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου έκανε φιλότιμη προσπάθεια απέναντι σε ένα αρκετά ισχυρό σύνολο, γνωρίζοντας ήττα εντός προγράμματος. Το Ευρυτανικό συγκρότημα παραμένει στους 3 βαθμούς, ατενίζοντας ωστόσο το μέλλον με αισιοδοξία. Συμμετείχαν για μια ακόμη φορά πολλά νέα κορίτσια.

Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Χαραλαμπίδη αποτελώντας και ομάδα 11Χ11 που διεκδικεί την άνοδο στην Α΄ Εθνική έφυγε χωρίς απώλειες από το Καρπενήσι, κάνοντας το 3 στα 3 με μηδέν παθητικό. Προηγήθηκε με 0-5 στο πρώτο 30λεπτο, μετατρέποντας το ματς σε τυπική διαδικασία. Ξεχώρισε με 4 γκολ η Νίκη Σιαφαρίκα.

Η ομάδα της Ευρυτανίας δίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου εξ αναβολής παιχνίδι με τον περυσινό πρωταθλητή Ατρόμητο Αθηνών, ενώ οι «πράσινες» έχουν την επόμενη αγωνιστική ρεπό.

 

Ντεμπούτο Ξανθής


 

Την πρώτη της εμφάνιση με την ομάδα του Καρπενησίου έκανε η ποιοτική Ξανθή Νέλλα (Φωτογραφία). Η Μακρακωμίτισσα παίχτρια αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική με τις Νηρηίδες  Φθία. Μάλιστα έχασε τις κορυφαίες ευκαιρίες των γηπεδούχων, νικούμενη δυο φορές από την Άρια Ανδρή.

Πρώτη συμμετοχή για την 15χρονη Μαρία Κωστούλα, που απέκτησε πρόσφατα δελτίο.

 

Πρωταγωνιστούν οι «πράσινες»

Μια από τις κορυφαίες ομάδες και στο Futsal γυναικών είναι ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει το 3 στα 3. Επιπρόσθετα στο ημίχρονο διεκόπη το ντέρμπι με την Αθήνα 90΄ και ενώ το σκορ ήταν 1-1.

 

Ομάδα στο 11Χ11

Με δυο νίκες και μια ήττα έχει ξεκινήσει στον όμιλο του ο Παναθηναϊκός στο κλασικό ποδόσφαιρο που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική (4ος Όμιλος). Κέρδισε με 6-0 τον Α.Ο. Βριλησσίων και με 5-0 την Αγία Παρασκευή, ενώ ηττήθηκε με 3-1 από τον Ατρόμητο. 

 

1η σκόρερ στη Β΄

Η πολύπειρη αθλήτρια του «τριφυλλιού» Στέλλα Ντζάνη (Φωτογραφία) που κατάγεται από τη γειτονική Αιτωλοακαρνανία έχει χριστεί ως τώρα 5 φορές σκόρερ στη Β΄ Εθνική γυναικών. Έχει μια σπουδαία θητεία και στην Εθνική Ελλάδος γυναικών.

 


Σημαντικές απώλειες

Το Καρπενήσι αγωνίστηκε χωρίς την τραυματία Δήμητρα Τσούμα (Φωτογραφία) και την αρχηγό Εύη Καρέτσου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και τον coach Γιώργο Πανόπουλο, που προσφέρει για υπηρεσίες του στα ματς της Αθήνας, όπου διαμένει.

 


Με ηλεκτρονικό χρονόμετρο

Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε το νέο ηλεκτρονικό χρονόμετρο στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δημήτρης Λερογιάννης.

 


Τραυματισμός Ανδρικοπούλου


 

Η αρχηγός του Παναθηναικού και πρώτη σκόρερ της μέχρι το παιχνίδι Ελένη Ανδρικοπούλου (Φωτογραφία) αποχώρησε τραυματίας στο α΄ μέρος.

 


Δύσκολο πρόγραμμα

Οι Ευρυτάνισσες στα πρώτα 4 εντός έδρας τους ματς είχαν και έχουν να αντιμετωπίσουν τις ισχυρές ομάδες της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ατρομήτου και της Αθήνας 90΄.

 

Τα νικητήρια γκολ


 

Για τον Παναθηναικό σκόραρε 4 φορές η Νίκη Σιαφαρίκα (Φωτογραφία) στο 4΄, στο 14΄, στο 27΄ και στο 50, ενώ το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ έβαλαν και οι: Παρί Δέλιου στο 2΄, Φαίδρα Λόγου στο 22΄, Αντωνία Μπριάνα στο 33΄και Μαριτίνα Κατσίνη στο 55΄.  Το ημίχρονο έληξε με 0-5.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Κωστορρίζου, Οικονόμου, Τόσσου, Τσούμα Β. (Σταθοπούλου, Κωστούλα, Μπουμπουρή, Πιστιόλη, Νέλλα, Σταμούλη, Φέγγου, Μούτσι Τζ., Χινοπώρου, Τζαννή)

 

Παναθηναϊκός (Γιάννης Χαραλαμπιδης): Ανδρή, Σιαφαρίκα, Δέλιου, Ανδρικοπούλου, Κατσίνη (Δούλη, Καμαριανού, Λόγου, Ντζάνη, Μπριάνα, Νταρζάνου)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος/Δώρα Παπαϊωάννου (Photo Credits)