Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Παραιτήθηκε από τον Κ.Ο. Καρπενησίου ο Χρήστος Κακαβάς


Ο Πρόεδρος του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου και υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς δήλωσε την παραίτηση του από το πόστου. Ο επιτυχημένος απερχόμενος Πρόεδρος τονίζει: “Έχοντας διανύσει μια πορεία στη θέση του προέδρου του Κολυμβητικού Ομίλου Καρπενησίου και κάνοντας μια αναδρομή σε όσα έχουν περάσει ο απολογισμός είναι θετικός. Οι στιγμές πολλές, εύκολες και δύσκολες, στιγμές γεμάτες εμπειρίες πρωτόγνωρες για όλους (πανδημία , οικονομική και ενεργειακή κρίση). Συνεχίσαμε με μοναδικό εφόδιο την διάθεση  προσφοράς , την ανιδιοτέλεια ,την προσπάθεια διεξόδου της νεολαίας του τόπου μας προς τον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει. Κίνητρο και επιβράβευση για να συνεχίσουμε η χαρά και η ικανοποίηση στα μάτια των παιδιών , των μελών μας και των οικογενειών τους.

 Σε αυτό το σημείο δηλώνω την παραίτησή μου από πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Ο. Καρπενησίου. Αυτός ο κύκλος δεν κλείνει αλλά επεκτείνεται καθώς η διάθεση προσφοράς από μέρους μου συνεχίζεται  μέσα και από μια άλλη προσπάθεια.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ, τους προπονητές και το προσωπικό του συλλόγου για την άψογη συνεργασία μας. Τους γονείς και  όλα τα μέλη καθώς και όλους όσους ήταν στο πλάι μας όλο αυτό το διάστημα, βοηθώντας το σύλλογο, να προχωρά, να αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί.

 Είμαι σίγουρος ότι το ΔΣ θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου. Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό τον στόχο.

  Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες!”