Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Aύριο (16/12) ο τελικός του 1ου τουρνουά μπότσια  


Την Παρασκευή 16:Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στο κλειστό Καρπενησίου θα διεξαχθεί με συμμετοχή όλων των Δημοτικών Σχολείων Καρπενησίου  η τελική φάση του Παραολυμπιακού πρωταθλήματος μποτσια, αφιερωμένη στα παιδιά ΑΜΕΑ. 

Διοργανωτής είναι το ΚΔΑΠ ΜΕΑ "Ανεμώνη" του Δήμου Καρπενησίου, δομή που είναι ενταγμένη στην ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. 

Συμμετέχοντες είναι το 1ο, το 2ο, το 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου, το Ειδικό Δημοτικό& Ειδικό Νηπιαγωγείο, το ΕΕΕΕΚ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη δράση, άξια συγχαρητηρίων!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΟΥ 1ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΤΣΙΑ 2022

 

 

Ημέρα διεξαγωγής: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ώρα διεξαγωγής: 10:00-12:00

Ομάδες που θα συμμετάσχουν:

·         1ο Δημοτικό Σχολείο (με μπλε εμφάνιση)

·         2ο Δημοτικό Σχολείο (με άσπρη εμφάνιση)

·         3ο Δημοτικό Σχολείο (με φούξια εμφάνιση)

·         4ο Δημοτικό Σχολείο (με κόκκινη εμφάνιση)

·        Ειδικό Δημοτικό & Ειδικό Νηπιαγωγείο (με πράσινη εμφάνιση)

·        ΕΕΕΕΚ (με πορτοκαλί εμφάνιση)

·        ΚΔΑΠ ΜΕΑ (με τιρκουαζ εμφάνιση)

 

 

Πρόγραμμα:

09:40-9:55: άφιξη σχολείων

10:00-10:15: σύντομοι χαιρετισμοί

10:15-10:30: σύντομη ενημέρωση για το άθλημα- κλήρωση ομάδων

10:30-11:45: διεξαγωγή αγώνων

11:45-12:00: Απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στη νικήτρια ομάδα, απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες, απονομή αναμνηστικών πλακετών στους εκπροσώπους όλων των σχολείων.

Διεξαγωγή αγώνων:

Η τελική φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί μεταξύ των 7 ομάδων σε τρεις γύρους, όπως φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα. Στον πρώτο γύρο θα γίνει κλήρωση μεταξύ των ομάδων για τα ζευγάρια. Στο δεύτερο γύρο θα διαγωνιστούν μόνο οι νικητές του πρώτου γύρου μεταξύ τους και με το ΚΔΑΠ ΜΕΑ με κλήρωση για τα ζευγάρια. Στον τρίτο και τελευταίο γύρο θα διαγωνιστούν μόνο οι νικητές του προηγούμενου γύρου για να βγει ο νικητής.

Μόνο σε περίπτωση που έχουμε το χρονικό περιθώριο θα διεξαχθεί μικρός τελικός για να βγει ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικά μετάλλια.

Λόγω  περιορισμένου χώρου στις κερκίδες υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό του «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΤΣΙΑ ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ανεμώνη” 2022» μόνο οι Διευθυντές των σχολείων, όλοι οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των σχολείων και οι εκπαιδευτικοί που θα τους συνοδεύσουν.