Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Νέο συμβόλαιο για τον Πάνο Λιάγκα με τον Λεβαδειακό 


Η ΠΑΕ επιβράβευσε τους κόπους και τις προσπάθειές τους και επέκτεινε τη συνεργασία μαζί τους – Μέχρι το 2025 με τον Λιάγκα, μέχρι το 2027 με τον Τσάπρα!

Νωρίτερα πήραν το… πρωτοχρονιάτικο δώρο τους ο Παναγιώτης Λιάγκας και ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας! Και τι δώρο!!!

Τους δυο νεαρούς παίχτες του Λεβαδειακού τους επισκέφτηκε δυο ημέρες νωρίτερα ο… Αγιος Βασίλης και το δώρο τους είχε την μορφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός!

Οπως ανακοίνωσε σήμερα (30/12) η “πράσινη” Π.Α.Ε. οι δυο, ταλαντούχοι, παίχτες, “βασικά” στελέχη, πλέον, της ομάδας, κλήθηκαν και υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τα οποία οι δυο πλευρές “επεκτείνουν” την συνεργασία τους.

Με τον 23χρονο (ημερομηνία γέννησης: 05/11/1999), ευρυτάνα, κεντρικό αμυντικό, εκ των αρχηγών της ομάδας (9 συμμετοχές στη Super League στη τρέχουσα σεζόν με 1 γκολ), μέχρι το 2025 ενώ με τον 21χρονο (ημερομηνία γέννησης: 22/10/2001), βοιωτό (από το Κάστρο), δεξί αμυντικό (12 συμμετοχές στη τρέχουσα σεζόν, 10 στη Super League και 2 στο κύπελλο), μέχρι το 2027!

Η ανακοίνωση:

Νέα συμβόλαια για Λιάγκα και Τσάπρα

“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Λιάγκας και ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας υπέγραψαν νέα συμβόλαια με την ομάδα μας.

Το συμβόλαιο του Λιάγκα έχει διάρκεια ως το 2025 και του Τσάπρα μέχρι το 2027.

Δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής μας, ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον σύλλογό μας και τα τελευταία χρόνια αποτελούν βασικότατα στελέχη της ανδρικής ομάδας, με τον Παναγιώτη Λιάγκα να είναι κι εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού.

Ο Λεβαδειακός στηρίζει έμπρακτα τα δικά του παιδιά και το αποδεικνύει ακόμα μία φορά”.

Πηγή: www.starsports.gr