Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Παμπαίδες: Κένταυρος Λιβαδειάς-Γ.Σ. Άτλας 21-68

Ασταμάτητη η ομάδα παμπαίδων του Άτλαντα, που επικράτησε με σκορ 21-68 (+47) του γηπεδούχου Κενταύρου Λιβαδειάς.

Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς, αρχίζοντας στη 13:00. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Κένταυρος του Κώστα Κολιούκου μετά από μια νίκη απέναντι στον Μώλο και μια ήττα κόντρα τον ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ) γνώρισε εύκολα την ήττα, μένοντας από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με διαφορά, την οποία δεν κατάφερε να κρατήσει σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, πρωταγωνιστώντας στο εν λόγω πρωτάθλημα. Οι νεαροί αθλητές του Ευρυτανικού συλλόγου παίζουν μάλιστα εξαιρετικό μπάσκετ, που συνδυάζεται με νικηφόρα αποτελέσματα, τρία ως τώρα στον αριθμό.

Η επόμενη (5η) αγωνιστική περιλαμβάνει τα ματς Γ.Σ. Άτλας-ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ) και Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου-Κένταυρος Λιβαδειάς (Δεν θα διεξαχθεί λόγω αποχώρησης του Πήγασου).

 

3Χ3

Εντυπωσιάζει η ομάδα παμπαίδων του Άτλαντα των Δημήτρη Λερογιάννη και Βασίλη Δόση, που έκανε το 3 στα 3.

 

Εύκολα ο Άτλας

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλες τις περιόδους του παιχνιδιού, παίζοντας όμορφο μπάσκετ.

 

Ντεμπούταραν 2

Για τους νικητές την πρώτη τους παρουσία πραγματοποίησαν οι: Φέγγος και Μπούτσι.

 

Δεν αναγράφηκαν οι πόντοι

Να σημειωθεί πως δεν αναγράφηκαν οι πόντοι των αθλητών στο φύλλο αγώνος. Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι αγώνες στο πρωτάθλημα θα έχουν σκορ, το οποίο θα αναγράφεται στο Φ.Α. και θα εμφανίζεται και στον ηλεκτρονικό πίνακα. Η εμφάνιση στον ηλεκτρονικό πίνακα θα διακόπτεται εάν η διαφορά ξεπεράσει τους δέκα πέντε (15) πόντους. Οι πόντοι ωστόσο θα αναγράφονται στο Φ.Α. κανονικά, χωρίς να καταγράφονται οι προσωπικοί πόντοι των αθλητών και όταν η διαφορά μειωθεί κάτω από τους δέκα πέντε (15) πόντους, το αποτέλεσμα θα εμφανίζεται πάλι και στον ηλεκτρονικό πίνακα.

 

Τα δεκάλεπτα

9-21, 16-40, 32-57, 23-68

 

Συνθέσεις Ομάδων

Κένταυρος Λιβαδειάς (Κώστας Κολιούκος): Κουτσούμπας, Μπράλιος, Ανδρέου, Ζάμπας, Μπότσης, Καραμάνης, Κουτσόπουλος, Λαζινός, Μίχας, Ανέστης, Σλατινόπουλος, Πετρίδης, Παπουτσής, Σανιδάς, Ανδρίτσος

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης, Μπούτσι, Σεριανάϊ, Αντζάς, Τσιόβολος, Φέγγος, Βαρελάς, Χρηστίδης, Χαβέλος

 

*Δεν αναγράφηκαν οι πόντοι των αθλητών στο φύλλο αγώνος

 

Διαιτητής: Νίκος Βιορές (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Κουρούλης& Νταλιάνη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, stereabasket.gr