Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Οι διακρίσεις της Σεμέλης για το 2022


ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗ η δυο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δυο φορές Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια μέλος της Εθνικής Ελλάδας από το 2012​ Σεμέλη, έκλεισε το 2022 με επιτυχίες και εντος και εκτός Ελλάδος.
Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια πλέον στην δύσκολη κατηγορία γυναικών στα -50 κιλά ολοκλήρωσε την χρονιά στην 5η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης(ranking) στο Kick Boxing και στις δυο κατηγορίες του Kick Light και Light Contact.
Σε μια δύσκολη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις για την Σεμέλη που είναι σπουδάστρια στο 3ο έτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών κατάφερε τις εξής διακρίσεις:
7th TURKISH OPEN KICK BOXING WORLD CUP στην Κωνσταντινούπολη 2η θέση και βαθμολογία για το Παγκόσμιο Ranking.
Πανελλήνιο Κύπελλο TAE KWON-DO στην Αθήνα 2η θέση για 1η φορά στην κατηγορία των -53 κιλών..
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING στην Κρήτη 1η θέση και στα δυο στυλ στα -50 κιλά και ένταξη στην Εθνική Ομάδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθη στην Πορτογαλία το 2023.
Και τέλος η μεγαλύτερη διάκριση για Έλληνα Αθλητή στο Kick Boxing τώρα που το άθλημα εντάσσεται στην Ολυμπιάδα το 2028 3η θέση Πανευρωπαϊκό Μετάλλιο στην WAKO EUROPEAN CHAMPIONSHIP KICK BOXING​ στην ​ ANTALYA της Τουρκίας κατοχυρώνοντας έτσι την πρόκριση για 1η φορά για τα EUROPEAN GAMES που θα γίνουν στην Πολωνία το 2023.
Όλα αυτά πάντα με την στήριξη του ΟΠΑΠ​ μέσω του χορηγικού προγράμματος OPAP Champions που η Σεμέλη είναι μέλος από το 2019 υποστηρίζοντας ​ τον Ελληνικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα αθλητές που προσπαθούν καθημερινά για να πετύχουν τους στόχους τους και της​ Allianz SE και Allianz ​ Ελλαδος την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που τα τελευταία δυο χρόνια είναι πάντα δίπλα στην Σεμέλη στηρίζοντας στην στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για μια πρόκριση στην Ολυμπιάδα του 2028.
Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΗΛΙΑ ΠΑΝΟΥ και στην εταιρία του UPGR8​ για την βοήθεια του στο πρόγραμμα χορηγιών της Σεμέλη.