Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(16/12)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες επιτυχημένα έκλεισε η περασμένη εβδομάδα κι εν μέσω διπλής αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα έχουμε επιλέξει να αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Βίρτους Μπολόνια και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

Η Βίρτους έκανε μια μικρή κοιλιά τις τελευταίες αγωνιστικές, επανήλθε όμως στις νίκες με την Άλμπα. Με στόχο να διπλώσει τις εντός έδρας επιτυχίες θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι, έχοντας σχεδόν πλήρες ρόστερ μετά από πολύ καιρό. Ο κόουτς Σκαριόλο μπορεί να αισθάνεται ανακουφισμένος καθώς θα έχει τη δυνατότητα αρκετών λύσεων από τον πάγκο,αλλά και την εν γένει καλύτερη προετοιμασία του συνόλου.
 
Η Μακάμπι κατάφερε να πετύχει το πρώτο της διπλό στη διοργάνωση στην έδρα της απελπιστικά κακής Μιλάνο. Γενικά η ομάδα του κόουτς Κάτας είναι πιο δυνατή στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ στα εκτός εμφανίζει αδυναμίες. Μικροπροβλήματα τραυματισμών έχουν οι Ισραηλινοί με σημαντικότερη απουσία του γκαρντ Μπάλντγουιν. Η Μακάμπι θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη θέση της στη φετινή κατάταξη. 
 
Αναμένεται δυνατός αγώνας ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικούς αντιπάλους, στον οποίον το προβάδισμα έχουν οι Ιταλοί που αυτή τη χρονική στιγμή είναι περισσότερο δεμένοι ως σύνολο από τους Ισραηλινούς. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ  -3.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)