Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Ιστορική πρεμιέρα με την Δράμα για το γυναικείο futsal του Καρπενησίου


Στη «μάχη» του πρωταθλήματος μπαίνει το νεοσύστατο τμήμα γυναικών του Καρπενησίου. Το 1ο πρωτάθλημα Women΄s Futsal Championship είναι γεγονός και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Δόξα 2016-Καρπενήσι Futsal.

Το παιχνίδι θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Catenaccio που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής, αρχίζοντας στις 22:15. Οι Καρπενησιώτισσες μετά από 1,5 μήνα προετοιμασίας θα κατέβουν υπό τις οδηγίες του διακεκριμένου και στο γυναικείο ποδόσφαιρο σάλας Ευρυτάνα τεχνικού Γιώργου Πανόπουλου και του Δημήτρη Κολλημένου (Παρακολούθησε την σχολή προπονητικής Uefa C) με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Οι Δραμινές έχουν ως έδρα την Αθήνα και το τμήμα του στο κλασικό ποδόσφαιρο υποβιβάστηκε από την Α΄ στη Β΄ Εθνική, στην οποία συμμετέχουν φέτος υπό την καθοδήγηση του Κώστα Τερζή . 

Οι δυο ομάδες εκπροσωπούν την επαρχία, καθώς οι υπόλοιπες 8 είναι συγκροτήματα της Αθήνας. Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Μανούρας και Λεωνίδας.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν οι συναντήσεις Αθήνα 90΄-Τράχωνες και Νέο Ικόνιο-Παναθηναϊκός. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Αριάδνη, ενώ ρεπό θα έχουν οι: Προοδευτική και Ατρόμητος. Ως γνωστόν αποσύρθηκαν οι Πόντιοι Δραπετσώνας.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Women΄s Futsal Championship

1η αγωνιστική

Νέο Ικόνιο-Παναθηναϊκός Futsal Κλειστό Νέου Ικονίου 16-11-2022 21:15

Διαιτητές: Μανώλης Πισιμίσης& Γιώργος Σύρρος


Δόξα 2016-Καρπενήσι Futsal Α.Κ. Catenaccio 16-11-2022 22:15

Διαιτητές: Νίκος Μανούρας& Κωνσταντίνος Λεωνίδας

 

Αθήνα 90΄-Τράχωνες Α.Κ. Dragau 16-11-2022 22:00

Διαιτητές: Γιώργος Ρουσσάκης& Όλγα Κολοκυθά


ΑΕΚ-ΠΑΟ Αριάδνη (Αναβλήθηκε)

 

Ρεπό: Προοδευτική& Ατρόμητος