Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Νικητής ξανά ο Βάρναλης του Fight Club Karpenissi


Μια ακόμη νίκη για τον Χριστόδουλο Βάρναλη του Fight Club Karpenissi. Ο νεαρός μαχητής κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία σε επαγγελματικό Event (Mag Dog Promotion) του Γιάννη Παπαδόπουλο του Ioannidis Team, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία. O αγώνας πραγματοποιήθηκε με όρους Κ1 την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Περιστέρι.

 

O σύλλογος αναφέρει με ανάρτηση του:

«Σε ένα ακόμη επαγγελματικό event συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία ο αθλητής μας Χριστόδουλος Βάρναλης. Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, βρεθήκαμε στο Περιστέρι και στη διοργάνωση Mag Dog Promotion, όπου «κοντραρίστηκε» με όρους Κ1 με τον Γιάννη Παπαδόπουλο του Ioannidis Team.

Ο Χριστόδουλος πέτυχε μια ακόμη νίκη μετά από μια δυνατή μάχη, κερδίζοντας στα σημεία τον αντίπαλο του. Πολλά συγχαρητήρια στον μαχητή μας για το αποτέλεσμα, την απόδοση και την αγωνιστικότητα του, καθώς και στον αντίπαλο και τους διοργανωτές. Το νέο θετικό αποτέλεσμα μας δυναμώνει, ώστε να συνεχίσουμε με ακόμη πιο σκληρή δουλειά για ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Θα θέλαμε τέλος ως Fight Club Karpenissi να ευχαριστήσουμε θερμά τους υπέροχους χορηγούς μας, που ήταν αρωγοί μας και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια μας!

@colours__gro