Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Βet Builder με Κέιν στο 3.55 και Ολλανδία στο 5.60!


Μάχες δίχως αύριο για Ουαλία-Ιράν και Κατάρ-Σενεγάλη. Με φόρα και Κέιν η Αγγλία κόντρα στις ΗΠΑ!

Ουαλία και Ιράν παίζουν ουσιαστικά τα ρέστα τους στο 'Ahmad bin Ali Stadium' (12:00), στην 2η αγωνιστική του Group B. Η ομάδα του Πέιτζ έμεινε στο 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στις ΗΠΑ και στο φινάλε αντιμετωπίζει την Αγγλία. Επομένως ψάχνει με κάθε τρόπο τρίποντο απέναντι στο Ιράν, προκειμένου να πάει με ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Υποτονική, άτολμη, σχεδόν φοβισμένη στο πρώτο μέρος κόντρα στην Αμερική, πήγε με χάντικαπ ενός γκολ στα αποδυτήρια. Έβγαλε αντίδραση μετά το 46', ισοφάρισε με τον Μπέιλ λίγο πριν το φινάλε και πήρε τον βαθμό.

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€*!

Το Ιράν έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια της Αγγλίας. Το τελικό σκορ μαρτυρά την εικόνα του αγώνα, με το 6-2 να διαμορφώνεται μετά το 35'! Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχε σημειωθεί γκολ στην αναμέτρηση.

Ωστόσο λίγο πριν την ανάπαυλα τα 'τρία λιοντάρια' είχαν πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων. Η... καταιγίδα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ταρεμί να σκοράρει τα δύο τέρματα του Ιράν που προφανώς αποδείχθηκαν πολύ λίγα για να πάρει η ομάδα του κάτι απέναντι στους Άγγλους.

Περιθώριο λάθους ουσιαστικά δεν υπάρχει για καμία. Με νίκη αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες τους για πρόκριση, η ήττα τις φέρνει προ των πυλών του αποκλεισμού, μια πιθανή ισοπαλία γεννά ένα καρό σενάρια στο φινάλε ανάλογα και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στον όμιλο.

Ένα 90λεπτο υψηλής κρισιμότητας στη δεύτερη στροφή του Group B, το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & over 4,5 κόρνερ Ουαλία στο ματς σε απόδοση 3.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν και το Κατάρ με τη Σενεγάλη, στο 'Al Thumama Stadium' στις 15:00 για το Group A. Οι διοργανωτές απογοήτευσαν στην πρεμιέρα απέναντι στο Εκουαδόρ. Δεν μπόρεσαν να δείξουν απολύτως τίποτε, τους... κατάπιε το άγχος και η ήττα με σκορ 0-2 κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη.

Ασύνδετο στο χορτάρι το Κατάρ, χωρίς κανέναν τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά, δίχως δημιουργία ή τουλάχιστον νορμάλ ανασταλτική λειτουργία ήταν αδύνατο να διεκδικήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Σενεγάλη μάλλον αδικείται στο 0-2 από την Ολλανδία. Έπαιξε με μπόλικο θάρρος, ισορρόπησε την κατοχή μπάλας και έφτασε σε διψήφιο αριθμό τελικών αλλά η απουσία του Μανέ στην εκτέλεση ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.

Λύγισε στο φινάλε, δέχθηκε δύο γκολ μετά το 84' και έφυγε με άδεια χέρια από το παιχνίδι. Πλέον καλείται να πάρει το τρίποντο απέναντι στο Κατάρ, σε διαφορετική περίπτωση θα ετοιμάσει βαλίτσες για επιστροφή...

Χωρίς γυρισμό το παιχνίδια για τις δύο ομάδες. Δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών ή συμβιβασμού πλην των τριών βαθμών. Το Κατάρ έδειξε πολύ ευάλωτο αμυντικά, η Σενεγάλη δημιουργεί με συνέπεια και δύσκολα θα είναι ξανά άστοχη. Το συνδυαστικό στοίχημα να νικήσει η Σενεγάλη & Goal/Goal στο 4.40 της Stoiximan.

Στις 18:00, Ολλανδία και Εκουαδόρ συγκρούονται στην Ντόχα. Τρίποντο για τους 'οράνιε' στην πρεμιέρα, οι Χάκπο και Κλάασεν έδωσαν τις λύσεις με γκολ στο 84' και τις καθυστερήσεις απέναντι στην αξιόμαχη Σενεγάλη.

Ξεφορτώθηκε μπόλικη από την πίεση η ομάδα του Φαν Χάαλ, ακόμη και η ισοπαλία δεν την χαλάει στη δεύτερη στροφή του ομίλου, αφού στο φινάλε αντιμετωπίζει το Κατάρ. Πολλές οι λύσεις στο ρόστερ, που επιτρέπουν ένα ελεγχόμενο ροτέισον, φρεσκάδα και ενέργεια.

Το Εκουαδόρ απέδειξε στην πρεμιέρα πως είναι σκληρή ομάδα, καλά οργανωμένη, αμύνεται σωστά και είναι επικίνδυνη σε ανοιχτό γήπεδο. Ο Ενέρ Βαλένσια έκανε τη δουλειά μπροστά και η εμπειρία του αποδεικνύεται πολύτιμη για το Εκουαδόρ σε τέτοιες διοργανώσεις.

Μια ισοπαλία κόντρα στην Ολλανδία μπορεί να αποδειχθεί... χρυσάφι, καθώς θα επιτρέπει στην ομάδα του Αλφάρο να παίξει για δύο αποτέλεσμα στο φινάλε του ομίλου προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η Ολλανδία δεν έχει λόγο να ρισκάρει πολύ, σίγουρα όμως θα ψάξει το τρίποντο που ουσιαστικά θα της δώσει μαζί και την πρώτη θέση. Το Εκουαδόρ θα ρίξει το βάρος στα μετόπισθεν, περιμένοντας να βρει τις στιγμές του μπροστά.

Θα δεχθεί πίεση από τους 'οράνιε' και δεν θα φοβηθεί να επιστρατεύσει δυναμισμό. Το συνδυαστικό στοίχημα over 5,5 κόρνερ Ολλανδία & over 2,5 κάρτες Εκουαδόρ σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Αγγλία και ΗΠΑ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της Παρασκευής στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο 'Al Bayt Stadium' (21:00). Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έδειξε τα δόντια της στην πρεμιέρα με το εμφατικό 6-2 επί του Ιράν. Είναι ενδεικτικό της επιθετικής πολυφωνίας ότι δεν σκόραρε κανένα από τα έξι τέρματα ο Κέιν, που έριξε το βάρος στη δημιουργία μοιράζοντας δύο ασίστ.

Μπέλιγχαμ, Σάκα (2), Στέρλινγκ, Ράσφορντ και Γκρίλις οι σκόρερς. Τα δύο γκολ που δέχθηκε από το Ιράν είναι ένα σημείο ανησυχίας για την Αγγλία, όμως το τεστ της πρεμιέρας ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένο.

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των ΗΠΑ απέναντι στην Ουαλία, προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Γουεά αλλά δεν άντεξε ως το φινάλε. Βρέθηκε κυρίως να αμύνεται στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφαρίστηκε με εκτέλεση πέναλτι του Μπέιλ στο 82'.

Έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα, δεδομένα δεν βολεύεται σε παιχνίδι πίσω από τη μπάλα και το βράδυ απέναντι στους Άγγλους θα είναι ζόρικο. Μια ισοπαλία θα ήταν κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενη, πριν αντιμετωπίσει το Ιράν στο φινάλε του ομίλου.

Δεν έχει λόγο να ρισκάρει ιδιαίτερα η Αγγλία, αλλά το θετικό της μομέντουμ και ο ενθουσιασμός της πρεμιέρας δεν μπορεί να περιοριστεί. Οι ΗΠΑ έδειξαν και κόντρα στην Ουαλία πως δεν τους ταιριάζει το αμυντικό παιχνίδι και δύσκολα θα κρατήσει τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή.

Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Κέιν & under 3,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 3.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.