Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(4/11)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες με επιτυχία συνεχίζει η στήλη μας κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι μεταξύ της Μονακό και του Ερυθρού Αστέρα

Η Μονακό είναι ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Στα τελευταία παιχνίδια της έφυγε με τη νίκη από την Ελλάδα δείχνοντας τη δυναμική της. Ο κόουτς Ομπραντοβιτς έχει πληθώρα επιλογών στο ρόστερ της ομάδας κι απλά προσπαθεί προϊόντος του χρόνου να βελτιώσει τη χημεία του συνόλου. Η τριάδα των γκαρντ (Τζέιμς, Λόιντ και Οκόμπο) ίσως είναι η πιο ποιοτική αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα και φυσιολογικά το παιχνίδι των Μονεγάσκων βασίζεται σε αυτή. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους. 
 
Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει ξεκινήσει καλά στη διοργάνωση. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Σέρβοι δε διαθέτουν τόσο κακό ροστερ όσο δείχνουν τα αποτελέσματα, υπάρχει όμως ένα έλλειμμα στη θέση του προπονητή καθώς ο Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς είναι άπειρος και είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να σηκώσει το βάρος της θέσης στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Τζέιλεν Άνταμς αποχώρησε λόγω των κακών σχέσεων με τον προπονητή του,ενσωματώθηκε όμως στην ομάδα ο Βιλντόζα και ο Νέντοβιτς. Ο Αστέρας θα παλέψει για ότι καλύτερο σε μια δύσκολη έδρα. 
 
Ξεκάθαρο φαβορί για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η Μονακό λόγω φόρμας αλλά και διαφοράς ποιότητας. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΚΟ-8.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90...

 

  Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)