Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(18/11)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες σε ρυθμό επιτυχιών κινείται η στήλη μας κι αυτή την εβδομάδα θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Παρτιζάν και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Η Παρτιζάν έδωσε αρκετούς παίκτες στην Εθνική ομάδα της Σερβίας με αποτέλεσμα η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Μακάμπι να είναι ελλιπής. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει να αντιμετωπίσει και κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών ορισμένων παικτών του δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την αποστολή της ομάδας του. Οι Σέρβοι θα αγωνιστούν στην καυτή έδρα του Stark Arena επιδιώκοντας να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στη φετινή Ευρωλίγκα. 
 
Σε καλύτερη κατάσταση η Μακάμπι καθώς αποτελείται ως επί το πλείστον από Αμερικανούς παίχτες κι έτσι έχει το πλεονέκτημα της κατάλληλης προετοιμασίας. Οι Ισραηλινοί δεν παρουσιάζουν σταθερότητα στα παιχνίδια τους, έχουν όμως πλούσιο ρόστερ με ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο κόουτς Κάτας οφείλει να αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού κι αυτού του είδους οι αναμετρήσεις είναι κομβικές για να αποδειχθεί αυτό. Μόνο ο Σόρκιν θα λείψει από την ομάδα του Λαού. 
Αναμένεται σκληρή μάχη στο Βελιγράδι στην οποία το προβάδισμα τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να έχει η Μακάμπι. 
 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87...

 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)