Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(11/11)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες η Ευρωλίγκα συνεχίζεται εν μέσω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων κι εμείς θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπασκόνια. 

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στο γήπεδο του μιας και μέχρι τώρα μετράει τρεις εντός έδρας ήττες. Η ομάδα του κόουτς Ράντονιτς οφείλει να αντιδράσει στα κακά αποτελέσματα, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει η καλύτερη ενσωμάτωση του Μπέικον στο σύνολο. Χωρίς τραυματίες θα παραταχθούν οι Πράσινοι που ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
 
Η Μπασκόνια είναι πολύ νεανική ομάδα που παίζει μοντέρνο μπάσκετ. Σχεδόν όλοι οι παίχτες της έχουν τη δυνατότητα να σουτάρουν με πολύ καλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου, κάτι που τη βοηθάει πολύ στην επιθετική της παραγωγικότητα. Χωρίς τον Χολμς θα παραταχθούν οι Βάσκοι,οι οποίοι εμφανίζουν μια αδυναμία στους εκτός έδρας αγώνες τους. 
 
Αναμένεται δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα δώσουμε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό,που τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να το θέλει περισσότερο. 
 
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)