Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Τ. Mπαλτάκος: Ενημερώνει την UEFA ότι λόγω Αυγενάκη μπήκε “λουκέτο” στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα


Ο Τάκης Μπαλτάκος θα ενημερώσει αναλυτικά τους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ότι με ευθύνη του Λευτέρη Αυγενάκη δεν διεξάγονται τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Στο περιθώριο της κλήρωσης για τον καταρτισμό των προκριματικών ομίλων του Euro 2024 που θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη την προσεχή Κυριακή (9/10), ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα ενημερώσει αναλυτικά τους ιθύνοντες της UEFA για την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

Το θέμα άλλωστε έχει ήδη φτάσει στη Νιόν κι ο Τάκης Μπαλτάκος θα αναλύσει στους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πως η εφαρμογή του νόμου Αυγενάκη για το Μητρώο των σωματείων αποτελεί ακραία κρατική παρέμβαση και γι’ αυτό μπήκε το “λουκέτο” στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα φέρεται να έχει επικοινωνία ο Τζιάνι Ινφαντίνο με τον πρωθυπουργό και μάλιστα -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- λέγεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε στον πρόεδρο της FIFA πως το πρόβλημα θα λυθεί, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα.

Πηγή: www.patragoal.gr