Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση της ομάδας Καρπενήσι Futsal για τη μη κάθοδο της στο πρωτάθλημα


Το Καρπενήσι Futsal εξέδωσε ανακοίνωση για τη μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Futsal League, αναφέροντας ότι θα λάβει μέρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

                                            

Αναφέρει ως εξής: "

Μετά  από ώριμη σκέψη, ανάλυση, πάντα με γνώμονα την άρτια οργάνωση που είχαμε 3 χρόνια ως ομάδα αποφασίσαμε να κρατήσουμε την ανδρική  Ομάδα του Καρπενησίου Futsal εκτός διοργάνωσης γι' αυτήν την χρονιά.
Έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη σε όλους τους τομείς,  είδαμε ότι φέτος πρέπει να ανασυνταχθουμε, ώστε να επιστρέψουμε όπως μας αρμόζει, θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους.
Το project Futsal δεν σταματάει ποτέ, γιατί αποφασίσαμε να το διευρύνουμε με τη δημιουργία γυναικείας ομάδας, όπου και εκεί οι στόχοι είναι πάντα η κορυφή.
Ήμασταν η πρώτη ομάδα στην Στερεά Ελλάδα του ανδρικού Futsal και ανοίξαμε τον δρόμο στην επαρχία να παίξει μπάλα στην σαλα.
Έτσι ανοίγουμε τον δρόμο και για τις γυναίκες να αποδείξουν ότι ο αθλητισμός δεν έχει όρια και στενωπούς.
Είμαστε αρωγοί στο νέο αυτό ξεκίνημα και με στόχο να διευρύνουμε το Futsal στις νεότερες ηλικίες, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας.
Κλείνοντας για όλα τα παιδιά που ήταν δίπλα μας στο ξεκίνημα της ομάδας,  μαζί στις χαρές, τις λύπες, για όλους τους φιλάθλους  που μας ακολούθησαν στα εντός και τα εκτός έδρας ,σε όλη την Ελλάδα από το Καρπενήσι μέχρι και τη Σάμο ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από καρδιάς.
Ξέρουμε πως δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το ρολόι. Μπορείς όμως να το κουρδίσεις ξανά.
Κι εκεί θα είμαστε όλοι μαζί για την απόλυτη επιστροφή.
Με εκτίμηση.
Η Διοίκηση του Καρπενήσι Futsal"