Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Δημιουργεί ποδοσφαιρική ομάδα σάλας ο ΠΑΟ Ιωαννίνων


Την συμπόρευση του με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τη συνεργασία για τη δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου σάλας ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Ιωαννίνων, ενώ υπήρξε και ανακοίνωση του ερασιτέχνη που κάνει λόγο για πολυεπίπεδη και βαθύτερη σχέση. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι η εξής:
 
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον Παναθηναϊκό Ιωαννίνων και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.
 
Ο Σύλλογος με την  ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Ο Παναθηναϊκός Ιωαννίνων προετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και  πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και σε πρώτη φάση  θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα ποδοσφαίρου σάλας και ποδοσφαίρου γυναικών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός Ιωαννίνων   είναι ένα από τα παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Βρισκόμαστε  σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα που θέλουμε να επιστρέψει σε επίσημη αγωνιστική δράση

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμονα τον Παναθηναϊκό μας και το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και το ποδόσφαιρο σάλας.

Παρόμοια  ήταν και η δήλωση των υπευθύνων του Παναθηναϊκού Ιωαννίνων και έναν εκ των δημιουργών του Χρήστου Καλογήρου (Διαμένει και εργάζεται στο Καρπενήσι)  που επισήμαναν «Είναι μεγάλη η χαρά μας που ξεκινάμε να είμαστε επαφή με και με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα είμαστε σε συνεργασία στα κομμάτια του ποδοσφαίρου γυναικών και του ποδοσφαίρου σάλας».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του Παναθηναϊκού Ιωαννίνων

https://www.facebook.com/profile.php?id=100054545735411»

 
Πηγή:  www.passports.gr