Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Εκτός εκλογών της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Κωνσταντίνος Ζαχαράκης



Λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για τα αξιώματα Προέδρου και μελών εν όψει των εκλογών για ανάδειξη της νέας εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Κωνσταντίνος Ζαχαράκης γνωστοποιεί μέσω δελτίου τύπου που μας απέστειλε πριν λίγη ώρα πως δεν θα κατέλθει ως υποψήφιος, αναφερόμενος στους λόγους της απόφασης του.

Η δήλωση του κ. Ζαχαράκη έχει ως εξής: "Το ποδόσφαιρο στην Ευρυτανία δεν θέλει να προοδεύσει, δεν θέλει να εξελιχθεί, δεν θέλει να αλλάξει.
Έχω κάνει τις προτάσεις μου εδώ και τέσσερις μήνες και καθώς έχω μάθει να συνεργάζομαι καθαρά, με διαύγεια και ήθος, νιώθω ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου όπως είναι διαμορφωμένος αυτή την στιγμή, δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο, αθλητή και Ευρυτάνα …
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, αθλητές, συλλόγους και συντοπίτες, για την μέχρι τώρα υποστήριξή τους, καθώς μοιραστήκαμε ένα κοινό όραμα!
Ήμουν και θα είμαι εδώ για τον τόπο μας και θα συνεχίσω την δράση μου, μέσα από την ΜΚΟ ΕΥΡΥΘΜΟΣ, πάντα με διαύγεια, ήθος και αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο μας…
Με τιμή,
Κωνσταντίνος Ζαχαράκης"