Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΚΕΔ/ΕΠΟ: Αγωνιστικές δοκιμασίες διαιτητών/βοηθών διαιτητών στο Σχηματάρι


Την Πέμπτη, 20/10, στο δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας”!

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) ανακοινώθηκε οτι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.), την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου (13:00′), στο δημοτικό στάδιο του Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας”, θα πραγματοποιήσει αγωνιστικά τεστ διαιτητών – βοηθών διαιτητών.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε οτι θα πραγματοποιήσει:

1. Αγωνιστικές δοκιμασίες για τους αξιωματούχους διαιτησίας Γ΄ Κατηγορίας, οι οποίοι αξιολογήθηκαν στην 2η Κατηγορία και στην 2η κατηγορία Development (5 Σεπ 2022).

2. Επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες για τους αξιωματούχους διαιτησίας Α’/Β’/Γ’ Κατηγορίας, Σταδίου Κ4 & υποψήφιους νέους διαιτητές προχωρημένου σταδίου Κ4, νέους υποψήφιους βοηθούς διαιτητές Γ’ Κατηγορίας, γυναίκες αξιωματούχους διαιτησίας & νέες υποψήφιες γυναίκες αξιωματούχους διαιτησίας, που είτε δεν συμμετείχαν είτε απέτυχαν στις τελευταίες αγωνιστικές δοκιμασίες που έλαβαν χώρα (24/9 Δημοτικό Στάδιο Νάουσας και 25/9 Δημοτικό Στάδιο Σπάτων).

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης (ανά σειρά που θα τρέξουν) θα γίνει απευθείας ενημέρωση προς τους διαιτητές/βοηθούς διαιτητές, από τον εθνικό γυμναστή, Λώλη Βασίλειο.

Τονίζεται ότι οι διαιτητές/βοηθοί διαιτητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν γιαπρώτη φορά σε αγωνιστικές δοκιμασίες για την τρέχουσα σεζόν, 2022-2023, θα πρέπει, υποχρεωτικά, κατά την προσέλευσή τους, να προσκομίσουν τα απαραίτητα Ιατρικά δικαιολογητικά και αντίγραφο Ποινικού Μητρώου από την αρμόδια υπηρεσία.

Πηγή: www.starsports.gr