Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(7/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες η στήλη του μπάσκετ είναι πάλι μαζί σας κι αυτή τη χρονιά! Να ευχηθούμε καλή σεζόν και καλές επιτυχίες σε όλους!

Σε αυτή την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα θα αναλύσουμε το παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με την Μονακό. Η Βίρτους επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο μετά από χρόνια θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Καλό ρόστερ διαθέτουν οι Ιταλοί με τους Τεόντοσιτς,Μπελινέλι και Σενγκέλια να ξεχωρίζουν. Σε αρκετά καλή κατάσταση φαίνεται να είναι η ομάδα του Σέρχιο Σκαριόλο καθώς κατάφερε να κατακτήσει το Ιταλικό Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με νίκη στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση. 
 
Η Μονακό είναι ένα σύνολο που έχει χτιστεί φέτος για μεγάλα πράγματα. Με πολύ ποιοτικές προσθήκες σε σχέση με την περσινή ομάδα (Λόιντ,Τσαντ Μπράουν,Οκόμπο) κι έναν παραμένων αξιόπιστο κορμό οι Μονεγάσκοι έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την φετινή Ευρωλίγκα. Ο κόουτς Ομπραντοβιτς θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για δεύτερη συνεχή σεζόν και θα προσπαθήσει να οδηγήσει αυτό το πολύ πλούσιο ρόστερ στο επερχόμενο FINAL Four. 
Θα δώσουμε το προβάδισμα στην ομάδα με τη μεγαλύτερη ετοιμότητα γι αυτό το επίπεδο αγώνων,τη Μονακό,που δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 
 
 
 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)