Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ποταμιά-Άγραφα 4-0

Με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο να σημειώνει χατ-τρικ η Ποταμιά κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι με 4-0 τα Άγραφα.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6. Είχε διάρκεια συνολικά 70 λεπτά.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη (Απουσίαζε ο έτερος προπονητής Κώστας Γουλέτας) έφτασε σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα στις ανεπίσημες συναντήσεις της, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Πέτυχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Τα Άγραφα του Γιώργου Κρασιά παρουσίασαν αρκετά κενά στο αμυντικό κομμάτι, δίνοντας και αυτά το τρίτο τους φιλικό. Ο «νεοφώτιστος» σύλλογος κάνει μια νέα προσπάθεια και αναμένεται να είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη 4αδα.

Οι δυο ομάδες αναμένουν την έναρξη των αγώνων. Οι Μεγαλοχωρίτες, που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις για το κύπελλο αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ και ο Κατσαντώνης το Ραπτόπουλο εκτός έδρας.

 

Πρωταγωνιστής ο Α. Γενιτσαρόπουλος


 

Τρία τέρματα πέτυχε για την Ποταμιά ο Αλέξανδρος Γεντισαρόπουλος (Φωτογραφία), σκοράροντας στο 18΄, στο 42΄ και στο 69΄. Ενδιάμεσα ο Σπύρος Ξαγάρας και συγκεκριμένα στο 28΄ βρήκε δίχτυα. Για τον Κατσαντώνη είχε δοκάρι στο 67΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Ανέστης Κοράκης.

 

3/3

Η Ποταμιά είχε κερδίσει και τα δυο προηγούμενα φιλικά της, επικρατώντας με 4-1 της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας και με 5-2 της Ακαδημίας.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Χειλάς, Σαπούνης, Αθανασόπουλος, Πλεξίδας, Ξαγάρας, Μπίκας, Λάππας, Κουτσουπιάς, Λέρης, Σταμούλης Κ., Γενιτσαρόπουλος Α.

Έπαιξαν και οι: Ζαλοκώστας, Τριανταφύλλου, Φλωράκης, Τσούκας, Κολοβός, Σταμούλης Θ.

 

Άγραφα (Γιώργος Κρασιάς): Νικοπολίδης, Τσάκνης, Κατσαρός Λ., Δροσίνης, Σκαρμούτσος, Κοράκης, Ζευγουλάς, Γενιτσαρόπουλος Χ., Κρασιάς, Κατσαρός Π., Καλτσής

Αγωνίστηκαν και οι: Κρίντας, Μάγκας, Καλύβας, Τόλης Ν.

 

Διαιτητής: Δημήτρης Αθανασόπουλος

 

















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος