Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Άγραφα-Ακαδημία 3-2

Σε παιχνίδι ανατροπών τα Άγραφα επικράτησαν στο τέλος με 3-2 της Ακαδημίας.

H φιλική συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου (βοηθητικό γήπεδο), ξεκινώντας στις 17:15 κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Τα Άγραφα του Γιώργου Κρασιά στο δεύτερο τους φιλικό «τεστ» έφτασαν στη φιλική νίκη, έχοντας σκόρερ τους: Παναγιώτη Κρασιά, Χρήστο Γενιτσαρόπουλο και Φώτη Ζαχαρόπουλο. Έπαιξαν με αρκετές απουσίες και αποτελούν ένα νέο σύνολο, που επέστρεψε στην κατηγορία μετά από τρία χρόνια.

Η Ακαδημία των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα διακρίνεται για τη μαχητικότητα και θα είναι και φέτος ένας αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους. Για τους πιτσιρικάδες τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι: Αλέξανδρος Κοτρώνης και Γιάννης Τσούκας.

Οι δυο ομάδες θα προγραμματίσουν νέα φιλικά παιχνίδια, αναμένοντας την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

 

Τριάδα και ντεμπούτο

Το παιχνίδι διεύθυνε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η διαιτητική 3αδα των: Λάμπρου Κολοκώτσιου, Νίκου Δημακόπουλου και Βασίλη Κορμανού (Φωτογραφία). Ο τελευταίος έκανε ντεμπούτο.

 


Αντίθετη διαδρομή



 

 

 

 

 

 

Κώστας Νικοπολίδης (Φωτογραφία αριστερά) και Παναγιώτης Δροσίνης (Φωτογραφία δεξιά) επέστρεψαν στα Άγραφα από την Ακαδημία, αντιμετωπίζοντας την πρώην τους ομάδα. Από πλευράς Κατσαντώνη δεν έπαιξαν και είδαν το ματς από τον πάγκο οι: Κώστας Κρίντας και Γιώργος Μαντέκας.

 

9ος από ΑΕΚ


 

Ο Αλέκος Οικονόμου (Φωτογραφία) θα είναι ο 9ος ποδοσφαιριστής από την ΑΕΚ, που ακολουθεί τον συνεργάτη του Γιώργου Κρασιά Δημήτρη Κολλημένο στα Άγραφα.

 

Ταλαντούχος τερματοφύλακας 


 

Εξαιρετική εμφάνιση για τον μόλις 13 ετών τερματοφύλακα Ναπολέοντα Δρίβα, που φόρεσε τα γάντια της Ακαδημίας.

 

Προβάδισμα Αγράφων


 

Ο Κατσαντώνης προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναγιώτη Κρασιά (Φωτογραφία) μετά από ασίστ του Χρήστου Γενιτσαρόπουλου. Ο Κρασιάς που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, στην οποία και ανήκει ακόμη είχε και δοκάρι.

 

Δυο ανατροπές





 

 

 

 

 

Οι πιτσιρικάδες των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, προηγούμενοι με 2-1 με πλασέ του Αλέξανδρου Κοτρώνη (Φωτογραφία πάνω αριστερά)  στο δεύτερο δοκάρι από κόρνερ του Ναπολέοντα Μουρτογιάννη και προσωπική προσπάθεια και σουτ του Γιάννη Τσούκα (Φωτογραφία πάνω δεξιά). Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία κάτω αριστερά) μετά από μπαλιά του Ανέστη Κοράκη και ο Φώτης Ζαχαράκης (Φωτογραφία κάτω δεξιά) ύστερα από ασίστ του Σπύρου Ζευγουλά έκαναν το τελικό 3-2.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Γιώργος Κρασιάς): Νικοπολίδης, Ζαχαράκης, Κατσαρός Λ., Οικονόμου, Δροσίνης, Κοράκης, Κρασιάς, Καββαδίας, Τόλης Ν., Καλτσής, Γενιτσαρόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Κατσαρός Π., Ζευγουλάς

 

Ακαδημία (Δημήτρης Αντωνίου& Χρήστος Καλαμπάκας): Δρίβας, Καραγιάννης, Καρδαμπίκης, Ρεσίτης, Κοτρώνης, Τσιάρας, Παρούτσας, Παπαροιδάμης, Μουρτογιάννης Ν., Παλαιολόγος, Τσούκας

Έπαιξαν και οι: Καραντάνας, Καλύβας, Τσιλίκας, Μπίκας, Καλογιάννης, Σεριανάι, Ράικος

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Βασίλης Κορμανός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 



















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος