Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(28/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε με την ανάλυση μιας ακόμα αναμέτρησης από την Ευρωλίγκα. Αυτή τη βδομάδα θα μας απασχολήσει το Τουρκικό ντέρμπι μεταξύ της Εφές και της Φενέρ. 

Η Εφές όπως κάθε χρονιά ξεκινά σε χαλαρούς ρυθμούς τη σεζόν. Υπάρχει εδώ και καιρό η απουσία του Λάρκιν,ενώ και οι υπόλοιποι παίχτες της ομάδας δεν έχουν ακόμα φορμαριστεί. Ο κόουτς Αταμάν με την αισιοδοξία που τον διακρίνει, πιστεύει πολυ στην ομάδα του και θεωρεί πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο στ διοργάνωση για τρίτη συνεχή χρονιά. Η Εφές θα προσπαθήσει να βελτιώσει το ρεκόρ της φέτος και να πάρει μια νίκη γοήτρου απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο της.
Η Φενέρ έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή χρονιά. Η ομάδα του κόουτς Ιτούδη δείχνει ιδιαίτερη δυναμική στην αρχή της διοργάνωσης και φαίνεται να έχει δυνατότητες για σπουδαία πράγματα. Μεγάλη απουσία ο Μπιέλιτσα που πριν προλάβει να επιστρέψει ξανατραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για ακόμη ένα με ενάμιση μήνα. Η Φενερ θα επιδιώξει να είναι πολύ ανταγωνιστική απέναντι στην Εφές, η οποία τα τελευταία χρόνια την έχει υποσκελίσει. 
Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι που ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΦΕΝΕΡ +4.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85...

 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)