Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Νέα σχολή κριτών με δηλώσεις συμμετοχής έως 25/10


Ο σύνδεσμος κριτών σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ διοργανώνει νέα σχολή κριτών με στόχο την εύρεση νέων μελών που θα συνδράμουν στην καλύτερη διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, ενώ ο Σύνδεσμος Κριτών σε ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά:

”O Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ- Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, καταβάλουν μία συνεχή προσπάθεια, για την εύρεση νέων μελών του Συνδέσμου μας, που θα συνδράμουν ποιοτικά στην καλύτερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας. Μέσα στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, θα πραγματοποιήσει σχολή νέων κριτών. Όσοι/ες ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα: Πρόεδρος Σ.Κ.Κ.Α.Σ.Ε Κατρακάζος Δημήτριος 6995296490, Γενικός Γραμματέας Κάζας Δημήτριος 6985073311. ή στο email του Συνδέσμου kritesskkase@gmail.com Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 25/10/2022. Στην αίτηση που θα βρείτε στο site του Συνδέσμου (skkase.gr) αναφέρονται οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι κριτές”.

Πηγή: www.stereabasket.gr