Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(21/10)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες η στήλη μας έχει αρχίσει καλά τη χρονιά κι ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι κι αυτή τη βδομάδα. Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι αυτό μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μονακό

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει διαμορφώσει ένα πιο ορθολογικό ρόστερ σε σχέση με την περσινή χρονιά. Πλέον η ομάδα του κόουτς Ράντονιτς διαθέτει δύο κανονικά πλέι μέικερ και δύο ποιοτικούς σέντερ. Το χαμηλό μπάτζετ όμως δεν επιτρέπει στους Πράσινους να έχουν ένα αξιόπιστο βάθος στον πάγκο τους με αποτέλεσμα να στερούνται ποιότητας σε εναλλακτικές λύσεις. Στην έδρα τους πάντως αναμένεται να παλέψουν τα παιχνίδια περισσότερο από ότι συμβαίνει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη συντριβή στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου. 
 
Η Μονακό είναι μια ομάδα που στη φετινή διοργάνωση στοχεύει ψηλά. Το συγκρότημα του κόουτς Ομπράντοβιτς ηττήθηκε στο Ισραήλ από τη Μακάμπι, είναι όμως ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και με πολλές ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Οι Μονεγάσκοι διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρωλίγκα,παίχτες που αποδίδουν εξαιρετικά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Αναμφίβολα το συγκεκριμένο σύνολο θα μας απασχολήσει αρκετές φορές τη φετινή χρονιά. 
 
Αναμένεται γρήγορο κι ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο το προβάδισμα για τη νίκη έχει η ομάδα της Μονακό, όντας πιο ποιοτική κι ανταγωνιστικη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)