Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Στις 2 Νοεμβρίου η Γ.Σ. της ΕΠΟ


“Αμεση επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ωστόσο, το θέμα του Μητρώου δεν τελειώνει , αλλά μόλις αρχίζει” – Την Τετάρτη 2/11 η έκτακτη γ.σ.!

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις που αφορούν στην απόφαση για άρση της απόφασης για αναστολή των πρωταθλημάτων καθώς και για τον επίσημο ορισμό (σύγκληση) της εκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών – ενώσεων της δύναμης της ΕΠΟ και για την οποία είχαμε αναφερθεί, σχετικά:

https://starsports.gr/2022/10/18/epo-sti-imerisia-diataxi-ta-erasitechnika-protathlimata-kai-i-leitourgia-tis-epangelmatikis-diaitisias/

 

Οι ανακοινώσεις:

Απόφαση εκτελεστικής επιτροπής (20/10)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα.

Τονίζεται, ωστόσο, ότι για την ΕΠΟ, το όλο θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων δεν τελειώνει σήμερα, αλλά μόλις αρχίζει.

Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 09:30 θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND HYATT ATHENS (Λεωφ. Συγγρού 115) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη ειδοποίηση, στις 10:30′, της ίδιας μέρας.

*Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρακαλούνται όπως το δηλώσουν στο email: accreditations@epo.gr.

Πηγή: www.starsports.gr