Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Νίκη Αγίας Παρασκευής-Αίολος 2-2

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Νίκη Αγίας Παρασκευής και Αίολος, με τις δυο ομάδες να μένουν στο τελικό 2-2.

Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και άρχισε στις 17:30.

Η Νίκη του Δημήτρη Ράπτη συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας, έχοντας αρχίσει με δυο ήττες στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν οι: Θανάσης Κωστόπουλος και Ορέστης Φίκου.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα αντιμετώπισε για μια ακόμη φορά ομάδα από την Φθιώτιδα και βρίσκεται σε καλό δρόμο, στοχεύοντας στη διατήρηση των κεκτημένων στην Ευρυτανία. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυ βρήκαν οι: Κώστας Μπόνιας και Γιάννης Πιστιόλης.

Οι Ευρυτάνες και οι Φθιωτοί αναμένουν τα επόμενα τους παιχνίδια στην 1η κατηγορία του νομού τους, μετά και την αναστολή της αγωνιστικής δράσης.

 

Δυο ήττες

Η Νίκη, στην οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια ο Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής του Λιανοκλαδίου Κώστας Γενιτσαρόπουλος μετρά δυο ήττες στην Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ηττήθηκε με 0-3 από τον Αστέρα Σταυρού και με 2-0 από το Καλαπόδι.

 

Πανταχού παρών

Ο Κώστας Αναγνώστου του ΣΔΠ Φθιώτιδας σφύριξε με επιτυχία ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ομάδας της Ευρυτανίας.

 

Διοικητική παρουσία

Ο Πρόεδρος Κώστας Σιταράς και ο Γενικός Γραμματέας Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος συνόδεψαν για μια ακόμη φορά την αποστολή της ομάδας.

 

Η διαμόρφωση του σκορ

Η Νίκη προηγήθηκε στο α΄ μέρος με τον Θανάση Κωστόπουλο. Στην επανάληψη ο Αίολος με τέρματα των: Κώστα Μπόνια (Απευθείας χτύπημα φάουλ) και Γιάννη Πιστιόλη (Τετ α τετ) γύρισε το ματς, κάνοντας το 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ορέστη Φίκου.

 

Αποβολή Αιόλου

Αποβλήθηκε ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος για επικίνδυνο παίξιμο.

 

Κυπριακό ντεμπούτο

Την πρώτη του εμφάνιση με τον Αίολο έκανε ο Κύπριος αμυντικός χαφ Κυριάκος Σωκράτους.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Νίκη Αγίας Παρασκευής (Δημήτρης Ράπτης): Καρκαβίλας, Καραγιάννης, Μαγκλάρας, Πανουργιάς, Δήμας, Παληαλέξης, Κλητοράκης, Δοσόπουλος, Φίκου, Κωστόπουλος, Τσακίρης

 

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Μπουμπουρής, Κοτρώνης, Ίβρος, Ρούσσης, Μπόνιας, Καλύβας, Τσούκας, Πιστιόλης, Φούκας, Χαντζής

Έπαιξαν και οι: Χρυσικός Φ., Τριανταφυλλόπουλος Β., Σωκράτους, Μπακογεώργος

 

Διαιτητής: Κώστας Αναγνώστου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

 







Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: lamiasports.com