Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Αίολος-Άγραφα 2-0

Με 2-0 επιβλήθηκε ο νταμπλούχος Αίολος του μαχητικού Κατσαντώνη Αγράφων.

Η φιλική συνάντηση έγινε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 16:00. Είχε διάρκεια 80 λεπτά.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα ολοκλήρωσε με μια ακόμη νίκη τις φιλικές του υποχρεώσεις, έχοντας και νέα πρόσωπα, δείχνοντας την ποιότητα του, παρότι δεν έπιασε υψηλή απόδοση. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκαν οι: Φώτης Χρυσικός και Γιάννης Πιστιολης στο τέλος κάθε ημιχρόνου.

Τα Άγραφα του Γιώργου Κρασιά «τέσταραν» τις δυνάμεις τους κόντρα στον περυσινό νταμπλούχο και παρουσίασαν στο αμυντικό και τακτικό κομμάτι ένα αρκετά ανταγωνιστικό και θετικό πρόσωπο.

Οι δυο ομάδες αναμένουν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων το διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου. Στις αρχές της εβδομάδας μάλιστα θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 

Με 3αδα

Το παιχνίδι διευθύνθηκε από διαιτητική 3αδα, που έκανε και αυτή μια πολύ καλή προπόνηση.

 

Στο τέλος κάθε ημιχρόνου



 

 

 

 

 

 

Ο Αίολος προηγήθηκε στο 39΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Φώτη Χρυσικού (Φωτογραφία αριστερά)

), μετά τη σέντρα του αδερφού του Παναγιώτη Χρυσικού από δεξιά. Στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 80΄ ο πρώτος σκόρερ στα φιλικά της ομάδας του Γιάννης Πιστιολης (Φωτογραφία δεξιά)  σκόραρε από θέση τετ α τετ μετά την μπαλιά του Χριστόδουλου Μισύρη για το τελικό 2-0.

 

Ντεμπούτο Καρακούση


 

Ο μεσοεπιθετικός Νίκος Καρακούσης (Φωτογραφία) έπαιξε στην επανάληψη με τον Αίολο, προερχόμενος από τον Άρη Σκάλας (Γ΄ Εθνική). Η διοίκηση της ομάδας θα ανακοινώσει μαζικά όλες τις μεταγραφικές τις κινήσεις.

 

Aνεπίσημη «πρώτη»

Για τους Αγραφιώτες οι: Βαγγέλης Μάκκας και Κώστας Μπουμπουρής που αποκτήθηκαν από ΑΕΚ και Φραγκίστα αντίστοιχα έκαναν την πρώτη τους ανεπίσημη εμφάνιση.

 

7/11 από ΑΕΚ

Οι 7 από τις 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα των Αγράφων ήταν πέρυσι μέλη της ΑΕΚ.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Φούκας, Χρυσικός Π., Ρούσσης, Καλύβας Η., Κοτρώνης, Μπόνιας, Χρυσικός Φ., Μισύρης, Παχής, Πιστιόλης

Έπαιξαν και οι: Σωκράτους, Χαντζής, Καρακούσης, Τσάρας, Τριανταφυλλόπουλος

 

Άγραφα (Γιώργος Κρασιάς): Νικοπολίδης, Καββαδίας, Μάκκας, Τόλης, Τσάκνης, Κρίντας, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος, Καλτσής, Καλύβας Κ., Μπουμπουρής

Συμμετείχαν και οι: Κοράκης, Κατσαρός Π.

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Θράκης)

1ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος