Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Stoiximan Master στο Μιλάνο, 4.55 στο Νάπολι-Λίβερπουλ


Προβάδισμα για τη Μπάγερν στο Μιλάνο, ψάχνει τον εαυτό της η Λίβερπουλ στον ιταλικό νότο!

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων συνεχίζεται την Τετάρτη, με δύο πολύ μεγάλες αναμετρήσεις. Για το Group C, η Ίντερ φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο σε ένα  ματς που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η επιστροφή του Λουκακού, η απόκτηση των Μχιταριάν, Ονάνα, Ασλάνι και η παραμονή του Σκρίνιαρ δημιούργησε ένα κλίμα ενθουσιασμού στους 'νερατζούρι', που γρήγορα όμως έδωσε τη θέση της στον προβληματισμό. Δύο ήττες στα πρώτα πέντε ματς της Serie A -από Λάτσιο και Μίλαν- δεν είναι αποτελέσματα που καταπίνονται και η εικόνα στο χορτάρι σίγουρα εμπνέει ανησυχία.

Η Μπάγερν είναι κλασικά το πρώτο φαβορί στην Bundesliga και σίγουρα μια ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. O Λεβαντόφσκι δεν είναι πια σημείο αναφοράς στην επίθεση, φεύγοντας για την Μπαρτσελόνα.

Ομως η απόκτηση των Ντε Λιχτ, Χράβενμπερχ, Μαζραουί και Μανέ δεδομένα προσφέρει μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα ποιοτικών λύσεων στον Νάγκελσμαν. Οι Βαυαροί δεν το φωνάζουν σίγουρα όμως έχουν τη δυναμική για να φτάσουν μακριά και στο φετινό Champions League.

Ζόρικα τα πράγματα στην Ίντερ, που έχει έλλειμμα αυτοπεποίθησης, πίεση, τραυματία τον Λουκακού και μουρμούρα για τον Ιντσάγκι. Θέλει να είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη, όμως πρώτος στόχος παραμένει η εντός συνόρων κατάκτηση του τίτλου.

Και σε έναν όμιλο όπου μετέχει και η Μπαρτσελόνα, τα περιθώρια διάκρισης δεν είναι πολλά. Ανώτερη η Μπάγερν, μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το Μιλάνο και το στοίχημα 2 & goal/goal προσφέρεται σε απόδοση 3.05 στη Stoiximan.

Σπουδαίο αναμένεται το 90λεπτο και στον ιταλικό Νότο, όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Κεφάτοι έχουν μπει στη σεζόν οι 'παρτενοπέι'. Λίγοι τους υπολόγιζαν, φαντάζουν όμως ως ένα σύνολο που μπορεί να μπει σφήνα στη μάχη του τίτλου της Serie A.

Ολιβέρα, Εντομπελέ, Κβαρατσχέλια, Ραπσαντόρι, Σιμεόνε, Έστιγκαρντ και ο Κιμ ως αντί-Κουλιμπαλί, είναι προσθήκες που αυξάνουν πολύ το βάθος λύσεων στα χέρια του Σπαλέτι. Με τη νίκη εκτός έδρας επί της Λάτσιο να δίνει ψυχολογία για τις προκλήσεις που ακολουθούν.

Η Λίβερπουλ μπήκε άσχημα στη σεζόν, για τα δικά της κυβικά. Το 9-0 επί της Μπόρνμουθ αποδείχθηκε απλά μια ευχάριστη παρένθεση. Γιατί η εικόνα στις ισοπαλίες με Φούλαμ, Έβερτον, στην ήττα από τη Γιουνάιτεντ αλλά ακόμη και στη νίκη-θρίλερ επί της Νιούκαστλ, ήταν πολύ μακριά από αυτό που έχει συνηθίσε τους φίλους της την τελευταία πενταετία.

Δεν ρολάρει η ομάδα του Κλοπ, που έχει να αντιμετωπίσει και κάμποσα προβλήματα απουσιών. Ο Νούνιες θα δώσει λύσεις, ο Σαλάχ ακόμη πραγματοποιεί πολύ χαμηλές πτήσεις...

Η Νάπολι κουβαλάει μπόλικο ενθουσιασμό και μια άγνοια κινδύνου που απαιτεί όμως προσοχή. Η Λίβερπουλ ψάχνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για να ξεκινήσει την αντεπίθεση της. Ματς λεπτών ισορροπιών στο 'Diego Armando Maradona', κανένας δεν θα 'χαλαστεί' με τον βαθμό. Το στοίχημα X & goal/goal σε απόδοση 4.55 στη Stoiximan.

*Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές