Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Σπουδαίες προσθήκες στις γυναίκες του Καρπενήσι Futsal


 
Τέσσερις εξαιρετικές παίκτριες και χαρακτήρες θα στηρίξουν το νέο εγχείρημα του Καρπενήσι Futsal στα φιλικά του παιχνίδια και στους αγώνες ,όταν η ομάδα δηλώσει συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο και το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους από το 11Χ11. Όλες αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες γυναικών, με θητεία στην Α" Εθνική. 
Η Εύη Καρετσου με καταγωγή από τη Δομνίστα, έχοντας μεγαλώσει στο Καρπενήσι αποτελεί την καλύτερη "διαφήμιση" για την ομάδα μας, έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στο futsal, όταν διεξήχθη με ανεπίσημο χαρακτήρα. Στο 11αρι έχει παίξει σε: Ολυμπιάδα Υμηττού, Αγία Παρασκευή, Περσέα Σύρου, ΑΕΚ και τα τελευταία χρόνια στον Φωστήρα Καισαριανής. 
Η Κατερίνα Λάππα με καταγωγή από την Κρεντη έχει παίξει στην Α.Ε. Γλυφάδας και στις Αβαντιδες Χαλκίδας, με την οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α" Εθνικής το 2021.
 Η Βασιλική Οικονόμου, γέννημα- θρεμμα και αυτή Καρπενησιωτισσα, αθλήτρια του ΠΑΣ Λαμία και κορυφαία την περσινή σαιζόν. Έχει παίξει επίσης στις Νηρηίδες Φθία και στις Ελπίδες Καρδίτσας. 
Η Ξανθη Νέλλα από τη γειτονική Μακρακώμη αγωνίζεται στις Νηρηίδες Φθία και έχει παίξει και στις Ελπίδες Καρδίτσας. Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες είναι προπονητρια στην ακαδημία του Αστέρα Λαμίας και της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας. Πλην της Λάππα, όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες συμμετέχουν στη Γ" Εθνική γυναικών. Και οι τέσσερις αποτελούν προσωπική επιλογη του επικεφαλής του νέου εγχειρήματος Δημήτρη Κολλημενου. Να έχουν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!!