Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμος Σπυριδάκης υπηρεσιακός προπονητής στον Αστέρα Σταυρού


Ο προπονητής του Αστέρα Σταυρού, Πέτρος Καραΐσκος, τραυματίστηκε (!) στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την πρόκριση επί του Βατανιακού στο κύπελλο Ελλάδας και χειρουργήθηκε στο πόδι. Το άτυχο περιστατικό οδήγησε τη διοίκηση του Αστέρα Σταυρού στην πρόσληψη του Δήμου Σπυριδάκη ως υπηρεσιακού προπονητή, σε στενή πάντα συνεργασία με τον Πέτρο Καραΐσκο.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Ο Αστέρας Σταύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την πρόσληψη ως υπηρεσιακού προπονητή τον Δήμο Σπυριδάκη με την συνεργασία του Πέτρου Καραΐσκου λόγο θέμα υγείας. Ευχόμαστε καλή συνεργασία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Δήμος Σπυριδάκης ως προπονητής πέρασε από τον πάγκο της ΑΕ Καλυβίων, ενώ έχει δουλέψει και με μικρές ηλικίες και συγκεκριμένα στον Αστέρα Λαμίας.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Λαμία, Φωκικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ηλιούπολη, Αφάντου Ρόδου, Ανδρούτσο Γραβιάς, Οπούντιο Μαρτίνου, Αγρότη Λιανοκλαδίου και Καλύβια.

Το Φεβρουάριο του 2020 το STAR Κεντρικής Ελλάδας είχε καλύψει τον αγώνα στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης ανάμεσα στα Καλύβια και το Νέο Κρίκελλο (2-2). Ο Δήμος Σπυριδάκης μας είχε μιλήσει τότε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την προπονητική. Στο ίδιο βίντεο του δίνει συμβουλές ο Πέτρος Καραΐσκος που ήταν τότε προπονητής του Νέου Κρικέλλου.

Πηγή:  starsports.gr