Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Πρώτη προπόνηση με νέα πρόσωπα και οργάνωση για τον Αίολο

Με οργάνωση υψηλού επιπέδου και αισιοδοξία ο νταμπλούχος Αίολος άρχισε την προετοιμασία του, αποτελώντας το πρώτο σωματείο της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας που το πράττει αυτό για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι «Αιολίτες» υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Δημήτρη Τσιγαρίδα μπήκαν στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:15.

Οι στόχοι είναι και φέτος πρωταγωνιστικοί, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει φροντίσει για την κατάλληλη ενίσχυση, καθώς παρόντες ήταν στην «πρώτη» τρεις έμπειροι και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από τη γειτονική Φθιώτιδα. Φυσικά αυτοί δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και μια αξιόλογη πορεία στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική. Πριν την προπόνηση προηγήθηκε ομιλία στα αποδυτήρια από τον τεχνικό Δημήτρη Τσιγαρίδα, τον Γενικό Αρχηγό Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο και διανομή του αθλητικού υλικού.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές το πρώτο διάστημα, ενώ τα φιλικά θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο από την Φθιώτιδα εκτός έδρας.

Παρόντες ήταν οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές: Γιάννης Πιστιόλης, Πάνος Χρυσικός, Χριστόδουλος Μισύρης, Κώστας Μπόνιας, Νίκος Σκοπέτος, Αποστόλης Φούκας, Δημήτρης Κοτρώνης, Δημήτρης Ίβρος, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος, Θανάσης Καρφής, Θοδωρής Αθανασόπουλος, Κώστας Σερπάνος, Άλεξ Μπακαλίδης, Άγγελος Παχής, Γιώργος Μπακογεώργος, Νίκος Καρανάσιος, Θωμάς Χαντζής, Ηλίας Καλύβας, Πάνος Μπουμπουρής, Φώτης Χρυσικός, Χάρης Ζαραβέλης καθώς και οι νεαροί Χρήστος και Σπύρος Τσιγαρίδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας.

 

Παραμονή Τσιγαρίδα

Στην τεχνική ηγεσία του Αιόλου βρίσκεται και φέτος ο Δημήτρης Τσιγαρίδας. Η συνεργασία με τον 51χρονο προπονητή ανανεώθηκε, μετά την περυσινή επιτυχημένη σαιζόν και την κατάκτηση του «νταμπλ». Συνεργάτης του και προπονητής της ακαδημίας, η οποία συμπεριλαμβάνεται  στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού είναι ο Χρήστος Γιαννίτσαρης.

 


Νέο Δ.Σ.

Τη διοίκηση του Αιόλου εκπροσώπησαν οι: Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτρης Σιταράς και Νίκος Μακρής. Οι δυο τελευταίοι είναι νέα μέλη του συμβουλίου. Απουσίαζε ο Προέδρος Κώστας Σιταράς και ο Παναγιώτης Βελαώρας. Να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκε ο παλαιός Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αθανασόπουλος, πατέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Θοδωρή.

 


Φθιωτικές κινήσεις




Τρία νέα μέλη από την Φθιώτιδα(Α΄ ΕΠΣΦ)  έχουν «κλείσει» στον Αίολο και προπονήθηκαν με τη νέα τους ομάδα. Η διοίκηση της ομάδας θα ανακοινώσει μαζικά το επόμενο διάστημα τις μεταγραφικές τις κινήσεις, επισημοποιώντας τη συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές.

Ο 25χρονος μεσοαμυντικός Θωμάς Χαντζής (Φωτογραφία αριστερά) είναι ένας εξ αυτών, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στην πρωταθλήτρια Στυλίδα, καθώς επίσης στο Νέο Κρίκελλο, στα Καλύβια και στην Αταλάντη.

Ο δεύτερος είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του γειτονικού νομού και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρανάσιο (Φωτογραφία κέντρο), πρωταθλητής επίσης με την Στυλίδα στο περυσινό πρωτάθλημα. Ο 40χρονος έχει θητεία επίσης σε: Ολυμπιακό Ανθήλης, Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Αστέρα Ιτέας, Ατρόμητο Σπερχειάδας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΠΑΣ Λαμία, Αγρότη Λιανοκλαδίου, Καμένα Βούρλα, Μαλεσίνα, Καλαπόδι, ΠΑΟ Κόκκινου και Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Ο τρίτος εξ αυτών είναι ο 38χρονος Ηλίας Καλύβας (Φωτογραφία δεξιά), μεσοαμυντικός από το Ρεγγίνι και καταγωγή από τον γειτονικό Άγιο Γεώργιο. Έχει παίξει ακόμη: σε Φωκικό, Ολυμπιακό Ανθήλης, Λαμία, Κεχαγιά Προσηλίου, Παρνασσό Αράχωβας, Αμβρυσσέα Διστόμου, Αστέρα Ιτέα και Κεραυνό Αγίου Γεωργίου.

 

Παρελθόν δυο πολύτιμοι παίχτες

Παρελθόν αποτέλεσαν οι: Κώστας Ρούσσης (Επιθετικός, πρώτος σκόρερ του περυσινού τοπικού, Προοδευτική Λάρυμνας) και Σπύρος Κοκονδύνης (Τερματοφύλακας, Οπούντιος Μαρτίνου), επιστρέφοντας στην Φθιώτιδα. Αντίθετα με τη φανέλα του Αιόλου θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο έμπειρος πρώην επαγγελματίας κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ρούσσης.

 

«Εγχώριες» προσθήκες 


 

Στον Αίολο συνεχίζει για έναν ακόμη χρόνο ο Άγγελος Παχής , με τον 27χρονο να υπογράφει ξανά δελτίο ενός έτους. Από την Ποταμιά εντάσσεται ο 20χρονος πλάγιος μπάκ Πάνος Μπουμπουρής (Φωτογραφία), με παλαιότερη θητεία στον σύλλογο. Με την ομάδα προπονήθηκε επίσης και ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Φώτης Χρυσικός, που έπαιξε πέρυσι στην Ποταμιά.

 

Δεν προπονήθηκε

Εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού είναι ο έμπειρος αμυντικός Χάρης Ζαραβέλης, που βρέθηκε στην «πρώτη».

 


Ο πρώτος αντίπαλος

Οι υποχρεώσεις του Αιόλου αρχίζουν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου με νοκ-άουτ προημιτελικό κυπέλλου απέναντι στην Ακαδημία, ενώ μια εβδομάδα μετά για την πρεμιέρα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας του συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα θα υποδεχτεί το Ραπτόπουλο.

 






















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος